A Warzone fejlesztői nem titkolják, hogy január 10-én gyengítések és erősítések érkeznek a játékba. Teljesen átalakulhat a megszokott meta.

2024.01.08. – A Warzone játékosok december óta a bőség zavarában szenvednek. Korábban sem volt szerény a játék felhozatala, ám a decemberi Modern Warfare III integráció után gyakorlatilag végtelen lehetőség áll a rajongók rendelkezésre. Legyen szó AR, SMG vagy épp LMG kategóriáról, több remek fegyver közül is választhatnak a játékosok. Nem titok, hogy a fejlesztők valamennyire a MW III fegyverek felé terelik a játékosokat, ám továbbra is több, ütős MW II érából származó játékszert is találhatunk. Egy azonban biztos, január 10-én ismét felborulhatnak az erőviszonyok.

A fejlesztők december közepén több gyengítést, sőt tiltást is eszközöltek a játékban. Ezzel szerették volna garantálni a nyugodt, OP fegyverektől és kiegészítőktől mentes ünnepi időszakot. Ezt valamennyire sikerült is biztosítani, ám január első napjaira kiderült, hogy bizony lesz még dolguk a megfelelő egyensúly létrehozásával. Éppen ezért nem is okozott nagy meglepetést, amikor január első hetében bejelentették, hogy január 10-én bizony több népszerű választást is gyengülhet.

„Új” BR villoghat majd a Warzone meccseken

A tartalomgyártók ilyenkor nem tehetnek mást, mint alternatívákat keresni a jelenlegi megoldások helyére. Az elmúlt időszakban rengeteg alkalommal is helyesen tippelték meg a soron következő meta fegyvereket, így érdemes lehet komolyan venni az ajánlásukat. Ezúttal Swagg, a Warzone veterán vizsgálta az AR kategóriát és annak alternatíváit. Az MTZ-762 nyerte ezt a virtuális csatát, mely ráadásul egy Battle Rifle. Jelenleg is remek opció, ám még jobb választás lehet majd, ha a kategória több fegyverét is gyengítik majd a fejlesztők. Nem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül sem, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: MTZ-Precision Blackthorn Barrel
  • Magazine: 30 Round Mag
  • Stock: EXF Close Quarters Assault Stock
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5X

Egy próbát már most is érdemes a fegyvernek adni, január 10-től pedig valóban az élmezőny része lehet majd.

Két igazán különleges fegyvert hozhat el a következő Call of Duty szezon

×