A szokásos LMG, AR vagy épp SMG mellett az érdekesebb Call of Duty fegyverekre sem kell már sokat várni. Season 2-ben debütálhatnak a finomságok.

2024.01.07. – A Modern Warfare 3 rajongói jelenleg a The Vortex eventet élvezhetik. A Warzone rajongók nem kaptak extra játékmódot, ám szerencsére nem sok napot kell átvészelniük a következő, nagy frissítésig. A Season 1 Reloaded frissítését január 17-re várhatják a játékosok, az újdonságok listáját pedig már korábban kigyűjtöttük. Lehet számítani új fegyverekre, friss mapokra, de a DMZ több ismerős játékeleme is visszaköszönthet majd a Warzone módban. A kollaborációkból sem lesz hiány, a múlt évben már főszerepbe kerülő The Boys szuperhősök ismét visszatérnek a Call of Duty felületére.

Azt is lehet már tudni, hogy a HRM-9 SMG és a TAQ Evolvere LMG is az új fegyverek számát bővíti majd a Reloaded frissítésben. Ezt már a szezon kezdetekor, december első napjaiban elhintették a fejlesztők, így túl nagy meglepetésre nem kell számítani. Ahogy azonban azt sejteni lehetett, a Call of Duty adatbányászai bizony nem állnak le a kereséssel. Legyen szó Modern Warfare III vagy Warzone fájlokról, ők bizony mindent megtalálnak. Ezúttal a Season 2-es fegyverfelhozatal egy része lepleződhetett le.

Két igazán különleges fegyver érkezhet Call of Duty-ba

El Bobberto, a veterán adatbányász friss információkat osztott meg. Állítása szerint egy kard és egy „sima” íj biztosan érkezik majd Season 2-ben, utóbbit már a fájlokban is sikerült kiszúrni. A tematika sem véletlen, többen úgy sejtik, hogy a régóta pletykált The Walking Dead együttműködés kapcsán debütálhatnak ezek a fegyverek. Kardokkal, mint például a Dual Kodachis már találkozhattunk a modern Call of Duty érában is, ám íjból maximum a BOCW Combat Bow Killstreakjét lehet említeni a Crossbow mellett. Egy biztos, izgalmas szezonnak nézünk elébe, ha valóban nem a klasszikus fegyvereket részesíti előnybe a fejlesztői gárda. Addig azonban még a Reloaded újdonságaival kell majd beérnünk:

Ezeket hozza el a hamarosan érkező Call of Duty Season 1 Reloaded

×