Már csak pár napig csaphatnak le a Fortnite-játékosok ingyen, de nem feltételektől mentesen a kifejezetten pofás Redcap skin csomagra.

Bódi Dániel

2024.01.07. – Abban biztosak lehetünk, hogy nem megy olyan rosszul a Fortnite szekere, pláne nem az új, LEGO Fortnite érkezése után, amibe világszerte több millióan ugrottak fejest a megjelenését követően. De jól tudjuk, hogy sosincs olyan, hogy elég, ezért az Epic Games minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy még a jelenleginél is többen pörögjenek rá a világ legnépszerűbb battle royale játékára – ami már jóval több, mint egy egyszerű battle royale játék.

Ennek fényében azok a játékosok, akik 2024. január 9-ig meghívják az egyik ismerősüket a Fortnite-ba mókázgatni kicsit és speciális feladatokat teljesíteni, egy egészen menő kozmetikai csomagot kapnak ajándékul, amibe

  • egy Redcap skint
  • egy csákányt
  • egy egyedi gombás hátizsákot
  • egy festést
  • egy fegyver skint
  • és egy Redcap matricát

pakolt az Epic. Ez egyébként a Refer a Friend 3.0 akció, ami eredetileg még 2023 szeptemberében indult – akkor még csak egyedül a Redcap kinézettel, a többi extrát a későbbi hónapokban adták hozzá, így még azoknak is érdemes újabb pajtásokat játékba invitálni, akik korábban már éltek a lehetőséggel. A jelenlegi csomag november óta érhető el egészen a fent említett január 9-ig, szóval ez amolyan emlékeztető azok számára, akik esetleg megfeledkeztek volna róla.

A Redcap-csomag azonban trükkösen megszerezhető. Egyrészt előbb be kell jelentkeznünk a Refer a Friend 3.0 oldalán az Epic-fiókunkba, majd elküldeni a meghívókat öt választott cimborának. Ezután pedig teljesíteni kell az oldalon megjelenő küldetéseket, melyekét játékon belül megkapjuk a cuccokat. Szóval érdemes sietni, ha nem akarunk lemaradni erről a meglehetősen pofás gombaarcról.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Tényleg bármikor elvehetik a digitálisan megvásárolt játékaidat?

×