A Sony és a Mercedes-Benz közösen bemutatták a PlayStation 5 által inspirált A-Class Vibes SUV modellt. Természetesen van benne PS5 és egy játék is.

2024.01.07. – A Sony és a Mercedes-Benz még tavaly decemberben mutatta be először, hogy olyan autót készít, aminek dizájnja abszolút a Playstation 5 alapján készül. A szlogen is az, hogy más terep, de ugyanaz az érzés, vagy valami ilyesmi. A PS5 által inspirált A-Class Vibes SUV-hoz ráadásul egy játékkonzol és a Grand Turismo Racing 7 játék is jár. Most, egy hónappal később az olaszországi Sony Italy friss híreket hozott róla.

Csupán 50 darab Sony PlayStation 5 Mercedes A-Class Vibes SUV készül.

Mercedes-Benz Classe A Vibes SUV

Az új Mercedes igykeszik olyan kialakítást mutatni és olyan érzést kelteni, mint amit az igazi PlayStation 5. Az eleje szögletes, a színekben természetesen a kék és fehér dominál, sőt a világítás is kék. Még a műszerfalat is úgy alakították ki, hogy olyan legyen, mintha egy PS5 kontrollert fognánk. A koncepció célja, hogy a Sony és a Mercedes-Benz világát ötvözze.

Ahogy arról nemrég a HypeBeast beszámolt, a tavalyi bejelentést követően a Mercedes-Benz most arról is lerántotta a leplet, hogy hogyan lesz elérhető a kicsike. Az A-Class Vibes névre keresztelt Mercedes-Benz és Sony PlayStation autó nagyon limitált lesz. Mindössze 50 darabra készül belőle, amit csakis online lehet megrendelni. Minden vásárláshoz jár egy PS5 Digital Edition konzol és a Gran Turismo 7. Egyelőre azonban nem világos, hogy milyen specifikációkkal rendelkezik az autó, és hogy kik számára lesz elérhető.

A Sony PlayStation 5 x Mercedes-Benz A-Class Vibes 55677 eurós áron lesz elérhető, ami nagyjából 21 millió forint. Ha amúgy is ilyen drága autót tervezel venni, és még nincs otthon PS5, akkor megéri, nem? Egyébként a cikk szerint a PS5 Merci egyelőre csak Olaszországban kerül forgalomba, de onnan nem olyan nehéz hazajönni vele.

Ezt láttad már?

Tényleg bármikor elvehetik a digitálisan megvásárolt játékaidat?

×