Snorlax kapott főszerepet a hivatalos Pokémon YouTube csatorna legújabb kisfilmjében. A rajongók odáig vannak érte. És természetesen mi is!

2023.12.29. – Ugyan idén nem jelent meg új (fő szál, nem spin-off) Pokémon játék, a tavalyi Scarlet and Violet ciklus tovább bővült. Ráadásul nem is olyan rég jelent meg hozzájuk a második DLC, a The Indigo Disk. A visszajelzések szerint egészen jól sikerült a kiegészítő csomag, ismét sokan elővették a játékot. A Twitchen is rövid reneszánszát élte a játék, hirtelen több százan kezdték el nézni, illetve streamelni a címet. S míg egy ilyen játék sosem fogja tudni felvenni a versenyt az olyan nagykutyákkal, mint a LoL, vagy éppen a WoW, legalább az eladások terén jól termel. Szinte mindegy, hogy új, vagy remake Pokémon RPG kerül piacra, a Nintendo hatalmasat kaszál velük. Nem csoda, hiszen már a 90-es évek óta velünk vannak a zsebszörnyek, ez pedig azt jelenti, hogy generációkat élt túl a formula. Ami érdekes, hogy míg maguk a játékok elsősorban gyerekeknek szólnak, ha megvizsgálnánk az átlag felhasználói életkort, biztosan egy magasabb szám jönne ki. Aki régen szerette a Pokémont, az most is szereti valószínűleg.

pokémon

Ebben pedig közrejátszik az is, hogy milyen mértékben építi a világot a The Pokémon Company.

Legyél Te is Snorlax!

Ma már nem csupán játék a Pokémon. A világ egyik legértékesebb brandjéről van szó, amibe filmek, sorozatok, könyvek, plüssök, kártyajáték és minden, amit csak el tudunk képzelni, tartoznak. Amiben viszont világbajnok a Pokémon Company, hogy kiválóan mérik fel a közösség kedvenceit. Erre pedig rákontráznak különféle tartalmakkal. Snorlax nagy szerelme az első generáció óta a Pokémon kedvelőinek. Még Ash is szerzett magának egyet az animében. Legutóbb pedig a Pokémon Sleep kabalájaként tűnhetett fel.

 

A hivatalos Pokémon Youtube csatorna a napokban feltöltött egy új rövidfilmet, aminek a főszereplője éppen a hétalvó szörnyeteg. A szívmelengető videóban még egy szomorkás Cubone is feltűnik. Neki fog segíteni Snorlax, amiért a kis Cubone nagyon hálás lesz.

Az ünnepek alatt pont ilyen tartalmakra van szükség, le a kalappal a The Pokémon Company előtt!

Ezt olvastad már?

A Star Wars világában ennél a 6 játéknál még nem készült jobb

×