Még mindig december van és folytatódik az Epic Game Store free játékáradata. Ma is ingyen húzhatzsz be egy játékot, de csak 24 órád van rá.

2023.12.29. – Bár már csak napok kérdése, hogy 2024 legyen, de egyelőre úgy tűnik, hogy az Epic Games Store még szór ránk néhány ingyen játékot. Megértem persze azokat, akik mindig valamilyen nagy AAA-s címet várnak, de idén többnyire be kellett érnünk néhány egyedibb, indie címmel, hacsak nem említjük az The Outer Worlds-öt, amit minden egyes DLC-vel kaptunk. Persze simán lehet, hogy a napi játékosztás végén valami nagy durranással készülnek. Erre azonban még várni kell, hiszen

2023. december 29-én a Snakebird Complete ingyenes.

Snakebird Complete

A Snakebird egy 2015-ös puzzle játék, amiben 53 pályát kell egy vagy több „kígyómaradárral” teljesíteni. A játékmenet abból áll, hogy a maradakat egy 2D-s felületen kell mozgatni, a mozgás pedig a régi Snake című mobiljátékhoz hasonló, csak függőlegesen van gravitáció. A cél az, hogy a kígyómaradat eljuttassuk a célba, miközben gyűjtünk dolgokat. Egyszerű és nagyszerű. A Snakebird Complete, a Snakebird és a Snakebird Primer szintjeit együtt kínálja, szóval minden egyben benne van. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokkal teli puzzle-játékokat. Kis versenyt lehet belőle csinálni, ha nem egyedül játszod.

 

Ne feledd, hogy ezt a játékot is csupán 24 órád van ingyen a játékkönyvtáradhoz adni, hiszen december 30-án ismét egy új ingyen játékot kapunk. Reméljük, hogy mindenki elégedett volt az idei játékosztással, és ha nem is jött az áhított cím, karácsonyra megkaptad.

A játékot INNEN tudod ingyen letölteni!

Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

Gyerekkor OFF – A legdurvább felnőtt poénok „ártatlan” rajzfilmekben (1.)

×