Valaki nem is olyan rég úgy döntött, igazi PC helyett egy LEGO változatot készít. Mint kiderült, egyszerűen imádják a játékosok.

2023.12.27. – Karácsony után vagyunk, amikor többnyire igyekszünk kiélvezni azt, amit az ünnepek hoztak. Ahogy láttuk, idén is nagyon sok játékos jutott hozzá a hőn áhított játékkkonzolhoz, PC-hez vagy éppen PC-kiegészítőhöz. Ha azok közé tartozol, akik viszont nem kapták meg ezeket, akkor nincs más megoldás, mint beérni a LEGO változattal.

Nem is olyan rég ugyanis valaki a Redditen mutatta be, hogy bizony LEGO-ból is lehet igazán tetszetős és fullos gamer PC-t építeni. Nyilvánvaló, hogy ez a megoldás jóval olcsóbb, mint egy igazi PC, bár már 200 ezer alatt is igen jó gépet lehet építeni. A helyzet ráadásul az, hogy a LEGO PC esetében nem kell számolni gondokkal. Nincs FPS drop, laggolás, nem kell aggódni a teljesítmény vagy az áramfogyasztás miatt. Igazi gyönyör. Bár játékot sem futtat, de ez legyen a legkevesebb, nem?

Íme a videó, ami bemutatja, hogyan épül fel egy profi gamer PC LEGO-ból.

How to build a PC ft. Lego 4090
byu/HP_laserjet_p1505n inpcmasterrace

Amint látható a videokártya egy LEGO RTX 4090, a prociról fogalmunk sincs. Őszinte leszek, ez a LEGO igazán menő, de karácsonyra sokkal jobban örülnék egy másik gamer ötletének. Ő ugyanis környezetbarát gépet épített, vagyis teljesen kihagyta a műanyagot. Íme:

Akármelyik megoldást is választod, biztosak vagyunk benne, hogy nagyon kevés pénzből is kijön, és még a sok-sok toxikus online játékostól is megkímél. Jó pihenést!

Ezt láttad már?

Újabb leak a GTA fejlesztőjének szervereiről: forráskód szivárgott ki

×