A 2019-ben megjelent The Outer Worlds legteljesebb kiadványát zsákolhatod be ingyen: egy napig egy lyukas garast se kér érte az Epic.

Gábor János

2023.12.25. – Az Epic Games egész évben két kézzel szórta a játékokat, hiszen idén is hetente adott ajándékba 1-2 teljes játékot, vagy kiegészítőt, amit hét napon keresztül lehetett díjmentesen töltögetni. Az év végén jó szokásukhoz híven visszatért a Mystery Game kampány is, amiben a karácsonyi időszak alatt minden egyes napon kapunk tőlük egy értékesebb ajándékot. Eddig ezek hullhattak az öledbe ingyen, ha szemfüles voltál:

  • Destiny 2: Legacy Collection
  • DNF Duel
  • Melvor Idle
  • Art of Rally
  • Fallout 3: Game of the Year Edition
  • Ghotwire: Tokyo

Nemrég felkerült a következő 24 óra ajánlata, amivel 22.490 forintot spórol neked az Epic Games Store. Az újabb ajándékuk a fa alatt a The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, benne a felújított alapjátékkal és az összes hozzá megjelent DLC-vel.

Te alakítod a The Outer Worlds sztoriját

A történetvezérelt RPG-ben minden a döntéseiden múlik: a sztori alakulásától és végkifejletétől a karaktered felépítéséig. A történet, dióhéjban, ha új számodra a cím: egy galaxis peremére tartó telepes űrhajón ébredsz, kissé elveszetten, miután évtizedek után magadhoz tértél a hibernálásból. Egy olyan összeesküvésbe csöppensz, ami a kolóniád pusztulásával fenyeget. Ezt persze muszáj minden erőddel megakadályoznod, de közben alkalmad nyílik rá, szóval: fedezd fel a Halcyon különböző bolygóit és helyszíneit, miközben különböző frakciókkal találkozol, amelyek mind a hatalomért versengenek!

Az Obsidian Entertainment és a Private Division díjnyertes RPG-jének legteljesebb kiadványa „egy felújított remekmű, ami úgy lett optimalizálva, hogy a The Outer Worlds abszolút legjobb változata legyen” – ajánlja az Epic. A játék az eredeti megjelenéshez képest jobb grafikával, jobb teljesítménnyel, további animációkkal, nagyobb felbontású környezetekkel és még sok mással felújítva kerülhet a könyvtáradba – ráadásul, ha 2023. december 26-a este ötig csapsz le rá, akkor tök ingyen (persze aktív Epic fiókból vásárolva ).

És ezt olvastad már?

A 10 legjobb játék, amiben kiderül, hogy végig te voltál a gonosz

×