Az összes lényeges platformra egyszerre (és nemsokára) érkező South Park: Snow Day-re néhány helyen már megindult az előrendelés is.

Gábor János

2023.12.22. – A South Park: Snow Dayt fejlesztő THQ Nordic végre bejelentette, hogy mikortól és mennyiért kezdhetünk játszani a legújabb kooperatív 3D kalanddal. A sima kiadvány kifejezetten emészthető áron érkezik, és a Digital Deluxe Edition sem vészes – de a gyűjtői kiadvány, na azért jó mélyre le kell majd kotorni a zsebek aljára. De nem véletlenül – a csomag, ami jár érte, tényleg zseniális!

Forrás: THQ Nordic

Kezdjük is a South Park: Snow Day! Collector’s Editionnel, ami nem kevesebb, mint 220 eurós, vagyis kb. 84.000 forintos áron lehet a tiéd. Sok? Igen. De ami a játékon kívül benne van hat tarot kártya, az eredeti soundtrack, egy Cartman téli sapka – felvarróval, egy 12,5×17 centis varázsló Cartman hógömb, illetve a legjobb: egy varázsló Cartman WC papír tartó. Amikor dolgod végeztével tekered le a papírt, a karakter a maga karcos orgánumával figyelmeztet: „Dude, at least flush the toilet!”, vagyis „Haver, húzd már le a vécét!”.

A játékban az ismerős csapat, Cartman, Stan, Kyle és Kenny mellé csapódva élheted át a felejthetetlen 3D téli kalandot. A cselekmény egy olyan napon játszódik, ami minden gyerek számára az egyik legvarázslatosabb az évben: amikor lehullik az első hó, amiben játszani lehet. Mivel a South Parkról van szó, nem ártatlan hógolyózásra és szánkózásra kell számítani.

A leírás szerint ebbe a szituba csöppensz, mint „New Kid”

Hatalmas hóvihar taszítja káoszba a várost, de ami még fontosabb: kényszerszünetet rendelnek el a suliban. Játssz akár három barátoddal, használd a partnerkeresést, vagy menetelj egyedül, a szövetséges botokkal, és verekedd át magad South Park hófödte városán. Vegyél részt frenetikus, akciódús harcokban a háborúzó frakciók ellen – egy teljesen új történetben, ahol te hozod a szabályokat! Szerezd meg az egyedi fegyvereket és használj pusztító, fejleszthető képességeket, hogy az utad végére megmentsd a világot és közben alaposan kiélvezd az iskolamentes napot.

A Standard Edition 29,99 euróért (kb. 12 ezer forintért), a Digital Deluxe Edition (benne több kozmetikai pakkal és fegyverrel, illetve egy új moddal) 49,99 euróért (kb. 17 ezer forintért) jön PC, PS5, Xbox Series X/S és Nintendo Switch platformokra, ugyanazon a napon, 2024. március 26-án. Az előrendelés Steamen és a PlayStation Store-ban már meg is indult rá – utóbbiban a Standard ára 10.590, a Digital Deluxe-é pedig 16.990 forint.

És ezt a beteg South Park exkluzívot láttad már?

Ekkor jön az új South Park exkluzív – és persze beteg, mint az állat

×