Bár ez most valami egészen más, mint korábban, még mindig South Park. Ami biztos, hogy az Igazság botja ott van Cartman kezében.

2023.11.23. – Bármennyire is szerettük az utóbbi évek RPG-s South Park játékait, amikor a THQ Nordic bejelentette, hogy új címet készít a frachise-on belül, már akkor mondták, hogy ez most valami más lesz. Néhány órával ezelőtt pedig kiadtak hozzá egy előzetest, ami tökéletesen bizonyítja ezt. Miközben persze a téma még mindig az Igazság botjához köthető fantasy világ körül mozog, a játék valamelyest más.

A korábbi South Park játékokhoz hasonlóan a South Park: Snow Dayben is „New Kid”-nek szólítja a játékost Cartman, szóval csak drukkolni tudunk, hogy olyan jó legyen, mint a Ubisoft RPG-i. A játék tehát ismét a fantasy világba kalauzol, ahol elfek és mágusok állnak szemben egymással, vagy más szóval: Cartman vs. Kyle.

A South Park: Snow Day a leírás szerint egy négyjátékos kooperatív cím, ahol közelharci és távolsági fegyvereket használhatunk és fejleszthetünk. Vannak persze különleges képességek, amikkel az ellenségek hordáit kényszeríthetjük térdre. Íme az előzetes, ami a gameplay-t egyelőre sejtelmesen mutatja be.

A változás a korábbi RPG játékokhoz képest egyelőre úgy tűnik az, hogy a formula inkább a többjátékos élményre épül. Akár három haverunkkal együtt is játszhatunk, a hangsúly pedig egyértelműen a harcokon lesz. A történet szerint hatalmas hóvihar érte el South Park városát, így Cartman, Stan, Kenny, Kyle és te, mint az Új Kölyök, kell megmentened a várost.

A Snow Day 2024-ben érkezik PC-re, Nintendo Switchre, Xbox Series S|X-re és PS5-re. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Ingyenes a kultikus Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 UE5-ös remake-je

 

×