A Microsoft egy szerencsésnek odaad egy nagyon menő, egyedi Xbox Series X konzolt, ami természetesen kapcsolódik a napokban megjelent Rebel Moonhoz.

2023.12.22. – Nem sokkal azután, hogy a Sony bejelentette, hogy nyereményjáték keretében kisorsol egy Playstation 5 konzolt, egy éves PS Plus előfizetéssel, a Microsoft sem tétlenkedik. December 22-én ugyanis megjelent a Netflixen Zack Snyder legújabb alkotása, a Rebel Moon. Igen, a film első része tehát már nézhető a szolgáltatásban, és ha ez nem lenne elég, készült hozzá egy nagyon egyedi Xbox Series X konzol is, amit most meg lehet nyerni.

A szerencsés nyertes egy Xbox Series X konzolt és egy kontrollert kap, mindkettő egyedi Rebel Moon stílust kapott, sőt egy Rebel Moon ihletésű kontrollertartó is jár hozzá. A nyertes emellett három hónapra ingyen Xbox Game Pass Ultimate előfizetést is kap.

Hogyan jelentkezhetek?

Aki részt akar venni a nyereményjátékban, az X (korábban Twitter) segítségével nevezhet. Nem kell mást tenned, mint:

  • Lépj be a X-re a fiókoddal (ha nincs, sajnos csinálni kell egyet)
  • Kövesd be a @Xbox X oldalát
  • A nyereményjáték időszaka alatt retweeteld a Microsoft által kijelölt promóciós tweeteket (legalább egyet), ami tartalmazza a #RebelMoonXboxSweepstakes szót. A retweeteknek ugyanabban a formában kell megjelenniük, mint ahogy az eredeti tweetnek. Ezzel már van esélyed a nyereményre.
  • A nyereményjáték 2024. január 3-án ér véget.

A Microsoft által megosztott szabályzat értelmében a nyereményjátékon csak 18 éven felüliek vehetnek részt. A leírás szerint mindenki jelentkezhet, akinek az országában elérhetők az Xbox szolgáltatások, amibe bizony Magyarország is beletartozik. Elvileg tehát nincs akadálya, hogy egy magyar nyerje meg a konzolt.

Rebel Moon

A Rebel Moon egyébként a legendás akciófilm-rendező, Zack Snyder következő filmje, aki korábban olyan filmeket rendezett és/vagy írt, mint a Holtak hajnala Remake, a Sucker Punch, a 300, a Watchmen, DCEU-filmek: Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice és Justice League. Utolsó filmje a Netflixen az Army of the Dead volt.

A Rebel Moon két részben jelenik meg, december 22-én lett elérhető a Netflixen az első rész, A tűz gyermeke. A film egy kis mezőgazdaságból élő bolygó történetét meséli el, amit egy katonai űrbirodalom fenyeget. A birodalom egy volt katonája zsoldosokat próbál toborozni, hogy visszavágjanak a fenyegetésnek. A Rebel Moon második része 2024. április 19-én kerül fel a Netflixre.

Ezt láttad már?

Mit vegyek egy konzolos gamernek ajándékba? – Segítünk!

×