Idén decemberben a Sony a magyar játékosoknak is esélyt ad arra, hogy PlayStation 5 konzolt és éves PS Plus előfizetést nyerjenek.

2023.12.12. – Biztos vagyok benne, hogy ha van is otthon már valamilyen PlayStation konzolod, jól fog jönni még egy, amennyiben sikerül azt megnyerni. A Sony a napokban útjára indította a Season of Play akcióját, aminek keretein belül egy rakás extrát kaphatnak a PS játékosok decemberben. Többek között például már most le lehet tölteni ingyen avatarokat olyan játékokból, mint a Ghost of Tsushima, a Rainbow Six Siege vagy a Final Fantasy VII Remake. Utóbbihoz csak egy európai kód kell, ami ez: 3GAA-D9L3-2G97.

A Season of Play keretein belül ezen kívül pár napig ingyen lesz a multiplayer mindenkinek, akinek nincs PlayStation Plus előfizetése, ráadásul december 11. és 17. között 30% kedvezménnyel lehet 12 hónapos PS Plus csomagot venni. Ha ez nem lenne elég,

PlayStation 5 konzolt és 12 hónapos PS Plus előfizetést is lehet nyerni a Sony-tól.

Hogyan?

Szerencsére úgy áll a helyzet, hogy a nyereményjátékra Magyarországról is lehet jelentkezni, legalábbis a Season of Play oldala alapján. A dolog ráadásul rettenetesen egyszerű és még PS Plus előfizetőnek sem kell hozzá lenni. Annyi lesz a dolgod, hogy 2023. december 19. és 2024. január 5. között ellátogatsz majd a PlayStation Plus weboldalára, és ott majd válaszolsz 5 egyszerű kérdésre, aminek témája a PS Plus játékkatalógusa lesz. Szóval a szolgáltatást és a játékokat valószínűleg valamennyire ismerni kell hozzá.

Ha ez megvan, akkor lesz esélyed nyerni egy PS5 konzolt, valamint ahhoz egy 12 hónapos PlayStation Plus Premium / Deluxe előfizetést, amivel több száz játékhoz férhetsz hozzá a Game Catalog és a Classics Catalog segítségével. Gyakorlatilag ilyen egyszerű.

Egyébként ha nem PS5-re fáj a fogad, akkor jobb ha tudod, hogy december 19-ig még egy ütős gamer PC-t is van esélyed megnyerni:

Nyerj ütős gamer PC-t – pár könnyű lépéssel ott vagy a sorsoláson!

×