Semmiképpen se hagyd ki a The Game Awards nyereményjátékát! Nagyon keveset kérnek az Avatar: Frontiers of Pandora témájú gamer PC-ért cserébe.

2023.12.08. – Igazán ütős gamer PC-t rakott össze a The Game Awards és a Maingear webáruház, egy pofonegyszerű nyereményjátékhoz. Ahhoz, hogy pályázz rá, nincs más dolgod, mint teljesíteni pár mérföldkövet, szó szerint percek alatt. Ennyire könnyen ritkán lehet ekkora ajándékra esélyt kapni, szóval mi nem hagynánk ki a helyedben! A több mint 30 éves AMD innovációi rendre a játéktechnológia élvonalába tartoznak. A játékélményt PC-n, konzolokon és kézi konzolokon egyaránt fokozzák – ezt a munkát ismeri el idén a The Game Awards azzal, hogy az ő eszközeiket választotta a Maingear támogatásával összeállított epikus ajándékhoz.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megnyerd az Avatar: Frontiers of Pandora™ témájú, AMD-alapú asztali PC-t a Maingear jóvoltából – írja a promóciós oldal. Hozzáteszik: ez a teljes egészében AMD motorral működő PC kifejezetten arra készült, hogy felfedezd vele a Pandora holdját, és azt, hogy mit jelent Na’vinak lenni a díjnyertes AMD Ryzen™ 7 7800X3D processzor, illetve az AMD Radeon™ RX 7900 XTX AVATAR: Frontiers of Pandora™ Limited Edition grafikus kártya sebességével és teljesítményével.

A gamer PC-re tényleg nagyon egyszerűen lehet pályázni, és a nevezés nem igényel egyetlen forintnyi vásárlást sem.

A világszerte minden játékos számára elérhető játékhoz elég, ha elmúltál 18 éves, és magyar idő szerint december 19-e reggel 9-ig végrehajtod a támogatók által kért mérföldköveket. Ezzel pár perc alatt végezhetsz is, hiszen nem kérnek többet, csak annyit, hogy kövesd be / látogasd meg az AMD, a The Game Awards és a Maingear közösségi oldalait. Ennyi. És még csak külön keresgélni sem kell őket az X-en, az Instagramon, meg a TikTokon: a játék leírása után belinkeltek minden oldalt, amire szükséged van, hogy részt vegyél a játékban! Sok sikert!

Apropó: ha a cikkünknek köszönhetően Te nyernéd meg ezt a kiváló gamer PC-t, üzend meg nekünk a Leet.hu Facebook-oldalán! Szeretünk ugyanis örülni minden gamer barátunk sikerének.

Erre is less rá, ha már Avatar témájú gamer PC-re pályázol:

MINDEN, amit tudnod kell 2023 utolsó nagy játékáról, az Avatarról

×