Eddig tartott a karácsonyi móka, sajnos egy komoly hiba miatt ki kellett venni a hógolyók használatát a Warzone Gulagból. Nézd meg ezt a videót!

2023.12.22. – Magyarország egyes tájain nagyon kevés esély van arra, hogy fehér karácsonyunk lesz, így aztán megértem azokat, akik imádják, hogy kaptunk némi havat a játékokban. Több online multihoz hasonlóan a Call of Duty-ban is kaptunk némi téli hangulatot, a Warzone terepén pedig végre hógolyó is kerülhet a kezünkbe. És most jön a rossz hír: kivették!

Megértem persze a Warzone fejlesztőit, akik minden egyes alkalommal igyekeznek valami izgalmasat vagy poénosat behozni a játékba. Nincs könnyű dolguk, a játékosok elvárásai igen magasan vannak. A karácsonyi event persze minden évben kihagyhatatlan, de ahogy megszokhattuk, ez sem működik hibátlanul. A Warzone Gulagban most olyan hiba ütötte fel a fejét, ami nem is annyira vicces.

Durván gyilkoló hógolyók

Idén a Call of Duty rengeteg ünnepi tartalommal robbant be, például visszatért a Krampusz, bár nem a hagyományos módon. A hógolyó közben egy nagyon jópofa dolog, mindenki szeret hógolyózni, amit a valóságban sajnos már nem sokszor lehet. Aki ismeri a Warzone-t, az jót tudja, hogy a Gulagban várakozó játékosoknak lehetősége van köveket dobálni mások párbaja közben. Ez nem sebez komolyabban, de azért elég idegesítő tud lenni. Az ünnepek alkalmából a fejlesztők a köveket hógolyóra cserélték, amik viszont komolyan sebeznek. Az alábbi videóban még a visszaszámláló lejárta előtt széthógolyózzák a streamert.

Ennek hatására jött a hivatalos fejlesztői bejelentés, hogy a hógolyókat kivették a játékból.

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy a hógolyók egyáltalán visszatérnek-e. Talán kijavítják, talán úgy lesznek vele, hogy felesleges ezzel komolyabban foglalkozni. Meglátjuk. Mindenesetre egy pici darab ezzel máris elveszett a téli, karácsonyi hangulatból.

Ezt láttad?

Kórházba került a GTA VI szivárogtatója – akár egy életre bent tarthatják

×