Megérkezett az Epic Game Store friss ingyenes játéka, de ne feledd, hogy ezt is csupán egyetlen napod van behúzni. Minden nap új ingyenes játék jön.

2023.12.22. – Végre itt a december, amikor egy rakás akciós és ingyenes játékot kapunk. Ahogy arra korábbi pletykák már utaltak, decemberben ismét visszatér az Epic Games napi ingyenes játékakciója. Ez azt jelenti, hogy december 20-tól, minden délután 5 órakor új játék elérhető teljesen ingyen az Epic Store-ban. A nehézség viszont annyi, hogy ezeket mindig csak az adott napon lehet beszerezni. Nem árt tehát figyelni az oldalunkat, mert minden nap frissen tájékoztatunk az ingyenes játékról.

December 22-én, 17 órától az Art of Rally ingyenes.

Art of Rally

Az Art of Rally egy különleges felső perspektívában játszható versenyjáték, ami tulajdonképpen egyedi stílusával nem csak az autós játékok kedvelőit célozza meg. A játék a „rally aranykorában” játszódik, egy alternatív idősíkban, jól ismert rally-autókkal. A játékban karrier mód is van, szóval ingyen igen csak megéri végigjátszani. A előrehaladással rally osztályokat és autókat oldhatsz fel. Az autók ráadásul megsérülhetnek, ami befolyásolja a teljesítményt, szóval nem lehet akármit csinálni. Egyébként 8900 forintba kerülne, ezt most megspórolhatod!

Az ajánlatot erre találod!

Ne feledd tehát, hogy a játékot csupán december 23., délután 5-ig tudod behúzni a könyvtáradba. Utána már új ingyen játék érkezik. Arról se maradj le!

Ezt láttad?

Mit vegyek egy konzolos gamernek ajándékba? – Segítünk!

×