Kezdetét vette a Steam idei utolsó nagy játékvására, amiben félelmetesen kedvező árakon rámolhatjuk be 2023 legjobb játékait (is).

Bódi Dániel

2023.12.21. – A Steamnek óriási rutinja van már a játékosok kifosztásában, ami bizony kellőképp meglátszik a mai napon, december 21-én berobbanó év végi megagiga játékvásáron, ami fölött nem érdemes sokat mélázni, mert hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy a karácsonyi töltött káposztát már teljesen kiürített pénztárcával fogyasztjuk. Persze duplán jóízűen, hiszen nem csak a bendőnk, de a végeláthatatlan Steames játéktárunkat is alaposan megtöltjük – szóval a krokodilkönnyek valójában az örömtől buggyannak ki.

Elég csak rászűrnünk 2023 legjobbnak tartott játékkiválóságaira, és azonnal meglátjuk, hogy mennyire és miért is olyan pénztárcagyilkos a Steam idei utolsó és egyben téli akciója. Nem egy, nem kettő egészen friss remekmű kapott méretes akciót, sőt, a többségük ára olyan lazán lefeleződött, amilyen lazán rányomunk majd a telepakolt kosár fölött zokogva a vásárlás gombra. Persze, ha nem szeretnénk olyan sok forintot elverni, akkor akár egy-két-három vagy egy kicsit több évvel korábbi alkotások közül is szemezhetünk, amiket minden túlzás nélkül nevetséges árakon rámolhatunk be.

A Steam Téli Vásárában kedvező árcímkét kapott több ezer játék között piszok könnyű elveszni, ezért nem voltam rest kigyűjteni néhányat az általam igazán jónak vélt akciókból, de mindenképp érdemes lesz legalább felületesen végigpásztázni a Steamen, hátha találsz valamit, amit én nem. A játékra összekuporgatott pénzed december 21-től egészen január 4-ig költheted, addig egészen biztosan a végére érsz – nem úgy, mint a megvásárolt játékoknak, de ez már közhely, fel se vesszük.

Mindeközben ne felejts el szétnézni az Epicen sem, ott is akadnak ám kihagyhatatlan akciók:

Nevetséges árakon rámolhatjuk be 2023 játékait az Epic ünnepi akciójában

×