Az Epic Games Store élesítette az újab remek, és ezúttal kifejezetten addiktív ünnepi ajándékát, amit egy teljes napig ingyen berámolhatunk.

Bódi Dániel

2023.12.21. – Attention! Achtung! Attenzione! Atención! Uwaga! Figyelem! Az Epic Games Store egy félelmetesen addiktív játékot osztogat teljesen ingyen annak, aki akár csak véletlenül is, óvatlanul a digitális boltba téved! Nem vicc! Ha elkezded a Melvor Idle-t, akkor oda mindennek, mondj le mindenről: család? barátok? Vége.

Szóval csak okosan, mielőtt bepotyáznád az egyetlen napig ingyenesen kínált programot, ami egy teljesen lecsupaszított, kifejezetten a lényegre fókuszáló idle-kaland-RPG, ami nem keveset inspirálódott a RuneScape című, bizonyára sokak számára ismerősen csengő kultjátékból. A Melvor Idle egy piszok egyszerűen tanulható, ámde mély és kifejezetten okos – és mint mondtam piszkosul addiktív játék, amiben megannyi irányba fejleszthetjük magunkat, viszont minden, amit csinálunk, kölcsönhatásba lép a képességeinkkel. Szóval különösen fontos, hogy éppen miként döntünk – legyen szó átlagos földművelésről, vagy veszélyes kazamaták kipucolásáról.

Alapvetően a Melvor Idle nem egy drága játék, 3000 forintnál többet csak ritkán kérnek el érte, ugyanakkor a műfaj sokakat még a nyomott ára miatt is elriaszthat. Az ingyenesség azonban egy remek lehetőség belekóstolni, de ne feledd: Attention! Achtung! Attenzione! Atención! Uwaga! Figyelem! Veszélyesen addiktív!

A Melvor Idle december 21. délután 5 órától egészen december 22. 17:00-ig lesz ingyenesen berámolható, azután már mindenkinek fizetnie kell érte. Amennyiben viszont éltünk a kínálkozó lehetőséggel, akkor örökre az Epic Games Store-os játéktárunkban marad. Pro tipp: ha tetszett a játék, akkor kifejezetten nyomott áron megvehetjük a kiegészítőit is, ami még tovább mélyíti a közel tökéletes idle-élményt.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ennél a 15 zseniális játéknál nem volt jobb egyjátékos élmény 2023-ban

×