A korábban kihirdetett december 20. helyett egy nappal korábban, 19-én élesedtek a Call of Duty küldetések. Értékes jutalmakat tartogatnak.

2023.12.21. – A Call of Duty legújabb eseménye papíron december 20-án vette volna kezdetét. A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy már december 19-én elstartoltatják az ünnepi hangulatot. Valószínűleg tudatosan készültek így, hiszen így adtak egy egyfajta karácsonyi meglepetés ívet az egésznek. Butáság lenne azt gondolni, hogy véletlenül írták el eredetileg a számlálót, hosszú hónapokkal előre terveznek, akárcsak a Fortnite fejlesztői. Az esemény több újdonságot is magával hozott. A Multiplayer és Warzone rajongók is örülhetnek, hiszen mindkét módban akadnak finomságok bőséggel. A Modern Warfare III-ban kiemelhetjük a Snowfightot, a Warzone-ban pedig a Slay Ride Resurgence hódít.

A CODMAS néven futó esemény egyúttal élesítette a szokásos, minden szezonban kihagyhatatlan küldetéseket is. A játékosok értékes kozmetikai tárgyakat szerezhetnek meg, természetesen teljesen ingyenesen. Ráadásul a küldetések nincsenek egyetlen játékmódra korlátozva, legyen szó Zombie, Warzone vagy Multiplayer fanatikusról, mindenki maradhat a saját kedvenc módjában. Sokáig kérdéses is volt a küldetések pontos listája, ám szerencsére csütörtök délutánra már ez sem tartogat meglepetéseket.

Az esemény időtartama

A Santa’s Slayground esemény tehát 2023. december 19-én vette kezdetét, magyar idő szerint valamikor 19:00 óra környékén. A játékosoknak 2 hét áll a rendelkezésére, azaz 2024. január 3-án érhet majd véget a móka. Szerencsére az ünnepi időszaknak köszönhetően sokak több szabadidővel rendelkeznek majd, így játszi könnyedséggel teljesíthetőek a feladatok.

A Call of Duty küldetések

Call of Duty karácsony

Call of Duty karácsony

Ahogy korábban már említettük, az egyes tárgyak feloldásához bármelyik módot választhatjuk. A küldetések valamennyire hasonlóak, ám értelemszerűen a Zombie feladatoknál találkozhatunk módspecifikus feltétellel. A feloldást keverni is lehet, azaz, az első tárgyat feloldhatjuk Modern Warfare III-ban, míg a másodikért indíthatjuk a Warzone-t is. Nézzük is a pontos feladatok listáját, táblázatba szedve:

Jutalom MW3 MULTIPLAYER mód Zombie mód Warzone
Underbaker (Weapon Sticker) Szerezz 40 meele ölést úgy, hogy Stalker Boots van rajtad. Szerezz 5 Special Zombie ölést melee fegyverrel. Ölj meg 10 ellenfelet Marksman Rifle fegyverrel.
Double Weapon XP Token

Szerezz 40 ölést olyan fegyverrel, amit ellenféltől szereztél.

Ölj meg 400 zombit Wall Buy fegyverrel. Ölj meg 15 ellenfelet AR fegyverrel a Slay Ride Resurgence módban.
Battle Pass Tier Skip Szerezz 100 ölést a DG-58 LSW fegyverrel. Ölj meg 400 zombit egy Pack-a-Puncholt DG-58 LSW fegyverrel. Ölj meg 15 ellenfelet SMG fegyverrel a Slay Ride Resurgence módban.
Mistle Toe (Weapon Charm) Szerezz 6 ölést hógólyóval a Snowfigth módban. Szerezz 25 ölést hógolyóval. Szerezz 15 ölést hógolyóval.
Deadly Knit (Calling Card) Szerezz 40 fejlövést Sniper, DMR vagy BR fegyverrel. Szerezz 200 critical ölést Sniper, Marksman Rifle vagy BR fegyverrel. Ölj meg 15 ellenfelet Sniper fegyverrel a Slay Ride Resurgence módban.
Lil’ Krampus (Emblem) Ölj meg 30 játékost Infected Holiday módban.  Teljesíts 8 Contractot. Szerezz 15 ölést hógolyóval, 25 méternél nagyobb távolságból
Santa’s Right Hand (Finishing Move) Ölj meg 5 játékost slide vagy guggolás közben Szerezz 50 ölést Stamin-Up hatása alatt. Érj el TOP 5 helyezést 15 alkalommal a Slay Ride Resurgence módban.
Ugliest Sweater (Weapon Blueprint) Teljesítsd az összes kihívást. Teljesítsd az összes kihívást. Teljesítsd az összes kihívást.

Jól látható, hogy nem beszélhetünk nehéz feladatokról. A küldetések valóban figyelnek arra, hogy mely módban is csinálja őket a játékos, így Warzone-ban leginkább az ölésszám lesz a célpontban, míg multiplayerben inkább azok módja, zombi módban pedig a hentelés.

Jó szórakozást!

Ezek a karácsonyi Warzone és MW III módok élesedtek – Íme a felhozatal

×