A Warzone fejlesztői december 20. helyett egy nappal korábban, december 19-én élesítették az ünnepi módokat. Nézzük is a felhozatalt.

2023.12.19. – December hatodikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III első, közös szezonja. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, átalakult mozgás, megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Warzone rajongók pedig mindezt egy új helyszínen, Urzikstan térképén tehetik majd meg. Remek kérdés volt azonban, hogy milyen játékmódokra számíthatnak az első napokban, hetekben a játékosok.

Azt már lehetett sejteni, hogy Urzikstan 48 órás exkluzivitást élvez majd a frissítés után, ám Vondel és Ashika sem sokáig maradt távol. December 6-án kaptunk egy előzetes tervezetet a játékmódokról. Ez azonban december 19-ig vázolta a játékmódokat, nem véletlenül. Bár az in-game számláló sokáig december 20-át mutatott, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nappal előbb elrajtoltatják az ünnepi játékmódokat. Nem csak Warzone-ban, de a Modern Warfare III-ban is találkozhatunk különlegesebb lehetőségekkel, így mindenképp érdemes lehet átnézni, hogy milyen lehetőségeink lesznek a karácsonyi időszakban.

Ezekre a Warzone és MW III játékmódokra érdemes számítani

Warzone

Ahogy a fejlesztők azt korábban már megígérték, a Slay Ride Resurgence Warzone játékmód is élesedett a szervereken az eddig megszokott felhozatal mellé.

Modern Warfare III

Az alábbi módok kerültek be:

  • Infectious Holiday
  • Shipmas 24/7
  • Hangover 24/7
  • Snowfight
  • 10v10 Moshpit

A fejlesztők már korábban elhintették, hogy januárban sem fogunk unatkozni. Azaz a frissen debütált karácsonyi módok mellé érkeznek még újdonságok később is. A jelenlegi időszakban úgyis a felfedezésé a a terep, ki kell ismerni a Warzone eddigi második legnagyobb pályáját és a friss játékszereket. Ezért nem lehet minden módot egyszerre a játékosokra zúdítani. A játékosszám 100 lett végül, melyet a fejlesztők a december hatodikai frissítés előtt meg is indokoltak. Ezen azóta sem változtattak, úgy tűnik, hogy a tapasztalatok őket igazolták.

Ha új fegyvert próbálnád ki:

Ez a fegyver a legjobb választás Warzone-ban, ha távolra is lövöldöznél

×