A Warzone felhozatala december 6-án tovább színesedett. Rengeteg ütős fegyvert hozott a frissítés, nehéz is kiigazodni köztük.

2023.12.18. – A december 6-án megérkezett Warzone – Modern Warfare III integráció elhozta a fizetős cím új fegyvereit a Battle Royale módba. Sokáig nem élvezhették ki ezeket a játékosok, hamar kiderült, hogy néhány újonc kifejezetten OP lehet. A fejlesztők ilyenkor tudatosan, extra módon figyelik a statisztikákat, hogy hamar közbe is tudjanak lépni. Ezúttal sem volt ez másképp, december 14-én egy nagyobb frissítés keretein belül több, korábban kihagyhatatlan választás gyengítettek. Erre szükség is volt, hogy garantáltan gondtalanul élvezhesse mindenki az ünnepi időszakot is.

Az ilyen nerfek után mindig jogosan merülhet fel a kérdés, hogy milyen irányba érdemes tovább tapogatózni. Bár a fejlesztők a Modern Warfare III érában már konkrét számstatisztikákat is közölnek, sokszor még így is nehéz megsaccolni a fegyverek valódi erejét. Éppen ezért jöhet jól, hogy a Warzone és a korábbi Call of Duty címek szakértői továbbra is folyamatosan monitorozzák a játékszereket. Szerencsére JGOD is ezek közé tartozik, ezúttal a távolra hatékony fegyvereket vizsgálgatta.

Igazán ütős alternatíva bukkant fel Warzone-ban, ha távolra is pötyögtetnénk

Ezúttal tehát a long-range fegyverek kerültek terítékre. Ezek olyan AR vagy épp BR fegyverek, melyek közepes távolságokon is hatékonyak, ám messzebbi célpontok esetén is bevethetőek. Értelemszerűen a Sniper fegyverekkel járunk a legjobban továbbra is, de azok nem ilyen univerzálisak. Hamar kiderült, hogy egy meglepetésfegyver, a Pulemyot 762 is nagyot villanhat december második felében.

A fegyver tehát a Pulemyot 762, mely az LMG kategóriát erősíti. Önmagában nem is lenne olyan ütős, de az egyik Aftermarket Kit segítségégével kihagyhatatlan fegyvert varázsolhatunk belőle. Az alábbi kiegészítőket érdemes tehát a Pulemyot 762-re aggatni:

  • Muzzle: VT-7 Spitfire Suppressor L
  • Underbarrel: B052 Grip
  • Conversion Kit: Jak Annihilator Bullpup Kit
  • Stock: Commando D-15 Recoil Reduction Pad
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x

A Jak Annihilator Bullpup Kit a fegyver mobilitását, kezelését, tűzgyorsaságát, ADS gyorsaságát és a hipfire pontosságát is javítja. Ilyen lista után nem is kérdéses, hogy miért is kötelező elem. Egy próbát mindenképp megér az átalakított LMG.

A Ranked módok érkezését ekkorra várhatjuk:

Kiderült, hogy pontosan mikor érkezhet a Modern Warfare III Ranked

×