Az új Call of Duty éra első szezonja december 6-án vette kezdetét. A kompetitív játékosoknak sem kell már olyan sokat várni a Modern Warfare III Rankedre.

2023.12.17. – A Ranked lehetőségét évek óta megtalálhatjuk a Call of Duty játékokban. Ez alól a Modern Warfare III sem képez kivételt, ám sokan meglepődtek, hogy az első szezon nem hozta el. A rutinos rókák azonban jól tudják, hogy ez nem véletlen van így. Ilyen nagy volumenű frissítés után több probléma is lehet a játékkal. Előfordulhatnak FPS-t vagy játékmotort érintő jelenségek, de akár a meta teljes átalakulását is idesorolhatjuk. Sosem jó, ha egy vagy két fegyver jóval ütősebb választás a többinél, hiszen akkor nincs is értelme más játékszerek után nyúlni. Éppen ezért a teljes decemberi hónapot ezek kijavítására szentelték a fejlesztők, hogy aztán 2024 első heteiben elindulhasson a móka.

Kiderült, hogy mikor startolhat el a Modern Warfare III Ranked

Azt már a korábbi Call of Duty bejegyzésekből megtudhattuk, hogy valamikor januárban érkezhet meg a várva várt mód. Az elmúlt napokban kiderült, hogy január 17-én, várhatóan az esti órákban élesedik majd a Ranked lehetőség a Modern Warfare III-ban. Az élményért ezúttal is a Treyarch csapata felel, így remélhetőleg jó kezekben lesz a mód. Ahogy eddig is, úgy továbbra is a CDL szabályai vonatkoznak majd a játékosokra, azaz könnyen előfordulhat, hogy bizonyos fegyverek használatát korlátozzák majd a fejlesztők.

Az alábbi módokra érdemes majd készülni:

  • Hardpoint
  • Search And Destroy
  • Control

Az összes fentebb felsorolt, kompetitív mód 4v4 felosztásban kerül majd a Ranked playlistre, nem a normál módokban megszokott 6v6 felállásban. A Warzone rajongók azonban nem lesznek majd ilyen szerencsések. A battle royale módba is érkezik majd a Ranked lehetősége, ám erre Season 2 előtt BIZTOSAN nem kerül sor. Remélhetőleg arra az ingyenes kliens legtöbb hibáját is sikerül kijavítani, hogy biztosan gördülékeny legyen a rajt.

Forrás: Detonated 

Annyira OP volt az egyik Warzone pisztoly, hogy azonnal nerfelni kellett

×