Ha szereted a zombis játékokat és van Steam felhasználód, akkor kár lenne lemaradni a legújabb ingyenes ajánlatról. Boldog ünnepeket!

2023.12.20. – Hamarosan itt a karácsony, az ünnepi járatra pedig igyekszik mindenki felkerülni. Ez tipikusan az az időszaka az évnek, amikor a legtöbb webáruház, vagy online webshop kedveskedik valamivel a vásárlóknak. Akció akció hátán, mindezt azért, hogy valami biztosan pihenjen a fa alatt 24-én. (Legalábbis nálunk, a világ többi pontján nem ennyire egyértelmű, hogy mikor van ajándékozás…) S ahol akciós termékek, ott ingyenesek is vannak, legalábbis ez a szabály biztosan igaz a videojátékok világára. Az Epic Games szabályosan sportot űz abból, hogy elkényeztesse a felhasználóit. Náluk az egész év egy hatalmas karácsony, hetente lehet róluk legombolni ugyanis ingyenes tartalmakat. Ilyenkor viszont gólra gólt lőnek, kalendáriumszerűen naponta szerezhetünk be ingyen játékot az Epic Store-ból. És ha egy Epic szintű webshop bevállalja ezt, a Steam sem maradhat ki a buliból.

Ingyen játék a szemfüleseknek

Nem is marad, mert azok, akik rendelkeznek Steam felhasználóval, most ingyen juthatnak hozzá egy zombis akciójátékhoz. Az Ultimate Zombie Defenset most a Fanatical adományoldaláról lehet beszerezni, pár kattintás után pedig Steam kulcsot kapnak a „fáradozók”. Így tehát, ha nem is a te műfajod a játék, de az egyik barátod pörgeti a hasonló címeket, meg is lepheted vele karácsonyra.

steam

Maga a játék egyébként egy hatalmas grind. Zombi-hullámokat kell túlélnünk, a kaland pedig egyre csak nehezedik. A küldetések között fejleszthetjük a bázisunkat, felszerelésünket, sőt karakterünk képességeit is. Minél többször ugrunk fejest az adrenalintól lüktető hentelésbe, annál erősebbé válhatunk a végén.

 

A kódot tehát a Fanatical oldalán lehet beszerezni, egészen pontosan ezen a linken keresztül. A játékot be kell helyezzük a kosarunkba, majd „fizetni” kőkemény nulla forintot. A megrendelések (Orders) menüpontban megtaláljuk a kódot, amit Steamen be is válthatunk. Ennyi az egész!

És ha már Steam, holnap indul a nagy 2023-as Winter Steam Sale, így ha még tovább akarod duzzasztani a játéktáradat, kevés ennél jobb alkalom lesz a közeljövőben. Ki tudja, akár még egyéb ingyenes programokra is lecsaphatsz majd!

Ezt olvastad már?

Bitang olcsó játékok mellett egy INGYEN játékot is berámolhatsz

×