A Turtle Beach új kontrollert dobott piacra a PC és Xbox játékosok számára, ami még egy király LCD kijelzőt is kapott. Imádjuk!

2023.12.20. – Milyen érdekes, hogy az utóbbi időben rengeteg olyan szabadalomról olvastam, ami szerint a Sony szeretne valamit kezdeni a PS5 DualSense kontroller érintős felületével. A legjobb ötletük szerintem, hogy oda egy értintőképernyő kerüljön, ami még több infót adhat játék közben. Amíg ez csak elképzelés, a Turtle Beach egyszerűen a másik oldalon bemutatta, hogy kell ezt csinálni.

Ráadásul erre várni sem kell, hiszen az új Turtle Beach Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller Xbox konzolhoz és PC-hez már kapható az Egyesült Államokban. És talán csak idő kérdése, hogy más régiókban is elérhető legyen. A prémium kategóriás kontroller pedig olyat nyújt, amit eddig még nem láttunk, viszont nagyon vártunk. Teljes LCD kijelzővel rendelkezik. Igen, egy kis LCD képernyő az Xbox kontrolleren, ami nagyon menő.

Xbox kontroller, amire vártunk

Az úgynevezett Connected Command Display persze nem csak egy látványosság. Lehetőséget kínál az RGB-világítás testreszabására, a játék és az online chat hangbeállításainak módosítására, érzékenységbeállításra, a gombok átkalibrálására, stb. Sőt, még a telódon bejövő értesítéseket is megjeleníti. A fenti képen egy Whatsapp üzenet látható a kijelzőn.

Arról nem is beszélve, hogy a puccos kijelző mögött prémium anyagok, ergonomikus markolat, egyedi gombkapcsolók rejtőznek, a D-Pad pedig ötmillió kattintásra van felkészítve. Az Xbox kontroller vezeték nélküli, amihez adnak egy töltődokkolót is. A Microsoft saját Xbox Elite kontrolleréhez hasonlóan ennek a Turtle Beach vezérlőnek is állíthatók a ravaszai, így az FPS-játékokban különösen jó szolgálatot tehet. A nagy sebességű USB 3.0 töltés segítségével akár 30 órán is működik, de adnak hozzá egy 3 méteres USB-kábelt, amivel játék közben is lehet tölteni.

Ár

Biztos vagyok benne, hogy érdekel: mit is kell kifizetni egy ilyen pazar kontrollerért. Nos, a Turtle Beach most 200 dollárt kér a kicsikéért, ami nagyjából 70 ezer forint. A kontroller Xbox Series X/S, Xbox One, Windows 10/11, sőt Android és okostévé támogatást is kapott. Sajnos nem olcsó, viszont tényleg minőségi és menő. Nekünk nagyon tetszik. Neked?

Ezt láttad már?

Ez komoly?! – Többszörös áron vesztegetik haszonlesők a The Day Before-t

×