A Miss Influencer 2023 szépségversenyt az Egyesült Arab Emirátusokban rendezték. Deák Edina ugródeszkának szánta az indulást. Bejött.

Gábor János

2023.12.20. – A divatszakmában akar karriert csinálni a Miss Influencer győztese, Deák Edina Karina. A magyar lány fejére ebben a hónapban került korona a dubaji rendezésű szépségversenyen. A naphire.hu-nak adott interjúja szerint Londonban élt, amikor megtudta, hogy elindult a nevezés, és eleve költözni akart, így az Egyesült Arab Emirátusok ideális választásnak tűnt.

„Ha már kontinenst váltok, szeretnék olyan helyre költözni, ahol új kapcsolatokat építhetek, a verseny során új tartalomgyártó-influenszer barátokra lelek, és értékes munkának szentelhetem magam”

– nyilatkozta. Edina úgy véli, azzal sikerült felülkerekednie a vetélytársain, hogy a videós munkatársának köszönhetően nagyon magas minőségű kontenteken örökíti meg a szerinte erős kisugárzását és személyiségét. Ugyanezekkel az adottságokkal szeretné felépíteni saját ruhamárkáját, amit fenntartható kollekciónak szán és Balin varrat.

Forrás: Deák Edina – Instagram

A szépségversenyen elért eredményétől azt várja, hogy a saját lábára állhat az Emirátusok divatiparában. Tartalomgyártóként a küldetése a jövőben is az, hogy egyrészt tudatos vásárlásra, másrészt a női önállóság erősítésére bíztassa a követőit. Utóbbiak egyelőre magyar viszonylatban tűnnek elégségesnek a sikeres pályafutáshoz, hiszen Instán például 20 ezren vannak. Nyilván ezt a számot is szeretné feltornázni az utazás, divat és Dubai témákra felépített, kb. ötéves csatornáján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Travel | Fashion | Dubai (@deakedinakarina) által megosztott bejegyzés

„Szeretnék a Miss Influencerben is aktívabban részt venni, tudásommal és személyes tapasztalataimmal hozzájárulni a következő versenyek megrendezéséhez. Komoly terveim vannak azzal kapcsolatban, hogy a versenyt és önmagamat is büszkén képviseljem, de abban is, hogy magát ezt a digitális platformot és annak a színvonalát, stílusát és értékét növelhessem, kiteljesíthessem” – magyarázta az elképzeléseit firtató kérdésre a győztes. A címhez gratulálunk, a tervekhez mi is sok sikert kívánunk!

Ami meg az influencer jelenséget illeti, bizony tisztázásra szorul:

A Forbes Top 20 után tisztázzuk: a netceleb nem influencer – De akkor ki az?

×