Az Activision-Blizzardmegkezdte ünnepi kiárusítását a Battle.net-en, hatalmas kedvezményekkel a játékokra, kiegészítő csomagokra.

2023.12.20. – Jó hírünk van azok számára, akik imádják az Activision-Blizzard játékait. A kiadó a 2023-as évet az éves ünnepi akcióval zárja, aminek keretében akár 67%-os kedvezménnyel lehet behúzni egyes játékokat, illetve azok kiegészítőit. Ha mondjuk Call of Duty, World of Warcraft,  Overwatch 2 rajongó vagy, most figyelj!

Az Activision-Blizzard évente néhányszor hatalmas kiárusítást tart a Battle.net áruházban, ahol számos franchise számára kínál lenyűgöző kedvezményeket. Ezek közül a Battle.net Holiday Sale az egyik legnagyobb, ami a nevéből adódóan egyfajta karácsonyi, újévi vásár. A kiadó igen eredményes évet tudhat maga mögött, szóval úgy döntöttek, ontják ránk az olcsóbb játékokat. Az év végéig, egészen pontosan január 1-ig jelentős kedvezményekkel húzhatunk be játékokat és ahhoz tartozó csomagokat, kiegészítőket.

Külön érdekesség, hogy az idei BlizzCon kollekció is 20%-os kedvezménnyel kapható. Szokás szerint a World of Warcraft kapta legtöbb ajánlatot a franchise-ok közül, több tucatnyi kedvezményes skinnel, sőt a Shadowlands és a Dragonflight Collector’s Edition tárgyai külön-külön is elérhetők.

Battle.net Holiday Sale 2023 legjobb ajánlatai

Ha kíváncsi vagy a legfrissebb akciókra, előtte ne felejtsd el átfutni, hogy idén milyen kedvezményekkel vár a Blizzard.

World of Warcraft

    • Új Azure Pack cosmetic bundle: 90 euró (-65%)
    • A legtöbb játékszolgáltatás 30 százalékos kedvezménnyel érhető el
    • WoW Petek: 5 euró/darab (-50%)
    • WoW Mountok: 12.50 euró/darab (-50%)
    • WoW Transmog Ensembles: 10 euró/darab (-50%)
    • Warcraft 3: Reforged: 15 euró (-50%)

Call of Duty

    • Modern Warfare 3: Standard – 49 euró
    • Modern Warfare 3: Vault Edition – 80 euró
    • Modern Warfare 2 és Vanguard:  35 és 30 euró
    • Modern WarfareBlack Ops Cold War, and Black Ops 4: 20 euró

Diablo

Overwatch 2

Egyéb

További különleges ajánlatok közé tartozik a Diablo Collection, ami tartalmazza a Diablo 4 Standard Editiont, a Diablo 3-at és annak összes bővítményét, valamint a Diablo 2: Resurrected-et 60 euróért. Ez kevesebb, mint a Diablo 4 alapára. Valószínűleg ez lesz az utolsó leárazás néhány hónapig. Az Activision-Blizzard legközelebb talán februárban tart még egy Valentin-napi vásárt, aztán áprilisban egy tavaszi, majd valamikor júniusban vagy júliusban egy nyári kiárusítást. Szóval nem árt most behúzni valamit olcsóbban. Ne feledjük ugyanakkor, hogy 2024 nagy év lesz több franchise számára is. A Hearthstone a 10 éves, a World of Warcraft a 20. évfordulóját ünnepli majd, a franchise egésze pedig 30 éves lesz.

Ezt láttad már?

Bitang olcsó játékok mellett egy INGYEN játékot is berámolhatsz

×