2024-ben egy rakás új játékkal bővül az Xbox Game Passra szolgáltatása. Többek között a Persona 3 Reload és a Hellblade 2 is tuti.

2023.12.12. – Kétségtelen, hogy az Xbox Game Pass a Microsoft konzoljának egyik legnagyobb vonzereje, hiszen ki ne akarna egy kisebb összegért egy rakás játékkal bármikor játszani? Egy jókora lista olyan címekkel, amivel annyit játszunk, amennyit csak akarunk, és nem kell külön-külön megvenni őket. Az üzleti modell nagyon sikeres, és bizony egyre több előfizetőt gyűjt.

Persze lehet, hogy te azok közé tartozol, akit még nem csábított el a dolog, vagy lehet úgy gondolod, a szolgáltatásban nincsenek olyan izgalmas játékok, mint a PlayStation Plus-ban. Ne feledd azonban, hogy nemrég a Microsoft tulajdonába került egy fontos játékkiadó, az Activision-Blizzard. Ez azt jelenti, hogy várhatóan 2024-ben egy rakás új játék érkezik a szolgáltatásba, melyek közül néhány dátumot már most fixen lehet tudni, illetve vannak olyanok is, amik szintén bekerülnek… majd valamikor.

Ezek a játékok érkeznek 2024-ben az Xbox Game Pass kínálatába.

Játékok megjelenési dátummal

Minden egyes játék címére rá tudsz kattintani, hogy bővebb információt megtudj róla. A zárójelben azt a dátumot látod, amikor megjelenik az Xbox Game Pass szolgáltatásban.

Persona 3 Reload (Február 2)

 

A Persona sokkal népszerűbb lett nyugaton, mióta az eredeti Persona 3 2006-ban megjelent. Ez a Reload verzió átdolgozza a látványt, és kiegészíti a legújabb Persona játékokban látott mechanikákkal. Valószínűleg 70 vagy több órára lesz szükséged ahhoz, hogy végigjátszd ezt a játékot.

Játékok, amiknek még nincs megjelenési dátuma

Avowed

 

Az Obsidian Entertainment Avowed című játéka izgalmasnak ígérkezik, mivel a fejlesztőcsapat régóta dolgozik RPG-ken. Ilyen többek között a Baldur’s Gate 2 és a The Outer Worlds. A fenti játék egy belső nézetes RPG, ami a Pillars of Eternity-vel közös világban játszódik. Ha egy új Skyrimre vágysz, az Avowed talán neked való.

Senua’s Saga: Hellblade 2

 

Ez a 2017-ben megjelent Hellblade: Senna’s Sacrifice folytatása. Egy olyan akció-kaland lesz ismét, ami a vizualitás és az arcanimációk határait feszegeti.

S.T.A.L.K.E.R. 2

 

A híres Stalker sorozat egy alternatív univerzum nukleáris pusztaságában játszódik, és joggal mondhatjuk, hogy a 2000-es évek egyik legmeghatározóbb játéka volt. A 2009-es Call of Pripyat óta azonban nem készült új S.T.A.L.K.E.R. játék. A fenti cím a tervek szerint 2021-ben jelent volna meg, de a dátum 2024-re csúszott. Már a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Pass szolgáltatásban.

Melyiket várod a legjobban?

Ezt is érdemes megnézni:

Már biztos: kiszivárogtak az eredeti Wolverine képei, sőt, annál is több

×