Hamarosan indul a karácsonyi Winter Wildcards promó az EA Sports FC 24-ben. Új SBC-k, egyéb tartalmak és félelmetes store pakkok várnak ránk.

2023.12.18. – Azt hinné az ember, hogy nincsen jó helyzetben az EA Sports az FC 24 megjelenése óta. A játékosok állandóan szidják az új epizódot a nagyobb fórumokon. A tartalomgyártók pedig napról napra dobálják ki a negatívabbnál negatívabb vélemény videókat. A játékmenet sokak szerint tragikus, az elmúlt évek legrosszabb metáját tapasztalhatjuk jelenleg. A 71-es mélység, ami a taktikai beállításoknál dominál, gyakorlatilag lehetetlenné teszi a biztonságos labdakihozatalt. Minden csapat magasan védekezik, emiatt pedig minden meccs olyan görcsös, mintha a világbajnoki döntőt játszanánk. Az eredményjelzők pedig sok esetben inkább idéznek vízilabda meccseket, mint futballt. Arról nem is beszélve, hogy a promólapok nyithatatlannak tűnnek, a power curve pedig annyira szét van barmolva, hogy ha nyitunk is egyet, a frissen bontott lap alig ér valamit a piacon. Többen úgy vélik, hogy ha nem meta lapokat pörgetünk, idén van a legkisebb esélyünk a győzelemhez. Nos, véleményem szerint nem ennyire vészes a helyzet, de az tény, hogy a kellemes időtöltés nem ilyen.

Az új időszámítás

Az EA Sports ugyan a Holiday Update keretein belül igyekezett javítani a helyzeten, több domináns játékelemen is gyengítettek. Év közben nehéz teljesen átalakítani egy játékot, így tényleg csak nüánszokról és arányokról beszélhetünk. A játék egy fokkal tényleg játszhatóbb lett, de a rossza alapmechanikák miatt nem tűnik teljesen menthetőnek.

fc

Maradt tehát megoldásnak az abszolút meta lapok használata. Ezeket viszont nagyon nehéz csak és kizárólag játékkal megszerezni. Ezt az EA is tudja, ennek okán pedig idén komoly figyelmet fordítottak a Store csomagokra. Még sosem voltak olyan őrületes pakkok a játék boltjában, mint idén, ezzel is költésre „hergelve” a játékosokat. Ha rossznak érezzük a csapatot, csak be kell menni a boltba, elkölteni kb. 10 ezer forintot és várni a megváltást a 70×83+-os csomagtól, amiben 5 lap garantáltan 87+-os. Leírni is őrületes, de két-három naponta bukkan fel egy ilyen a Store-ban, ez pedig szabályosan megöli a piacot.

Elit Karácsony

A Winter Wildcards promó idén visszatér, s az első csapatban olyan nevek jöhetnek majd velünk szembe, mint Putellas, Cristiano Ronaldo, vagy éppen Raphinha. A legkerek szerint erős esemény áll előttünk, s ha tartalmak terén úgy fogja tolni a játékot az EA, mint a Black Friday során, akkor biztosan nagy menet lesz. Mégis, az állóvizet megint egy Store pakk fogja megzavarni. Az adatbányászok egy olyan bolt exkluzív csomagra bukkantak a forrásfájlok között, amire korábban még sosem volt példa.

 

A csomagban 3 Winter Wildcards promólap lesz található, amik mellett 20 darab 85-ös, vagy jobb lap lesz nyitható. Szinte biztos, hogy legalább 3000-3500 FC pontos árcédulát fog kapni a csomag, ami körülbelül 13 ezer forint ráfordítást fog igényelni. Ennyiből az új Zidane SBC nagyját is állni lehet, hihetetlen, hogy már ott tart a játék, hogy ráköltéssel lehet szinte már csak lavírozni…

Ezt olvastad már?

Már biztos: kiszivárogtak az eredeti Wolverine képei, sőt, annál is több

×