A Warzone és Modern Warfare III első közös szezonja nemrég startolt el. Vannak olyan problémák, amiket minél hamarabb orvosolni kell.

2023.12.12. – December 6-án egy korszak lezárult, míg egy másik elkezdődött. Ekkor történt meg a Warzone és a Modern Warfare III integrációja, az első közös szezon keretein belül. A játékba megérkezett az új pálya, Urzikstan, de a friss fegyvereknek és a rengeteg fejlesztésnek sem vagyunk híján. Jelenleg a felfedezés időszakát élvezik a játékosok, a rengeteg újdonságnak köszönhetően szinte az az érzésük, hogy egy új klienst kaptak kézhez. Sokan úgy gondolják, hogy a Warzone egyik legjobb időszakát éljük, ám erre csak az idő adhat választ.

Hatalmas hibákat ezúttal nem tapasztalnak a játékosok, jóval simább rajtnak örülhetnek, mint a Warzone 2.0 megjelenésekor. Bugok, glitchek azért előfordulnak. Jelenleg a Dead Silence perkkel kapcsolatos hibajelenségeket, illetve a botrányos audiót vehetjük ide. Ezen kívül pedig nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy a Modern Warfare II fegyverek nagy részét gyakorlatilag kivéreztették a fejlesztők. Ez várható volt, ám néhány játékszer azért túlélte ezt és igazán ütős választás maradt az új érában is.

Két új Warzone fegyver azonban túl erős lett

A Warzone fegyvereknél fontos adat lehet a TTK. Ez a Time to Kill rövidítése. Nem árul zsákbamacskát a kifejezés, azt jelenti, hogy ideális körülmények között mennyi ideig tart egy adott fegyvernek az ellenség ledarálása. A túl magas érték azt eredményezheti, hogy erőtlennek érezzük az adott fegyvert, a túl alacsony pedig már-már OP szintre emelheti egy-egy fegyver sebzését.

Warzone TTK

Warzone TTK

A jelek alapján a BAS-B és az Interceptor TTK értékei egy túl jóra sikerültek. A fenti, Redditre felkerült grafikonok is jól látható, hogy a BAS-B toronymagasan kimagaslik a mezőnyből. Azok a játékosok, akik nem a friss BR mellett teszik le a voksukat, gyakorlatilag saját magukkal szúrnak ki jelen pillanatban. Az Interceptor is hasonlóan erősre sikerült. Ez már bizony az a szint, amikor a fejlesztőknek komolyan el kell gondolkodnia azon, hogy hozzányúljanak a fegyverek értékeihez. Remélhetőleg minél hamarabb orvosolják ezeket a problémákat, hogy igazságosabb felhozatallal találkozzanak a Warzone rajongók.

Így szerezheted vissza leggyorsabban a Call of Duty Battle Pass árát

×