A nemrégiben elstartolt új Call of Duty szezon mellé új Battle Pass is jár. Sokan a belépő árát szeretik először visszaszerezni, hiszen ott a Store is.

2023.12.12. – December 6-án hivatalosan is elstartolt a Warzone és Modern Warfare III első közös szezonja. A fejlesztők ezúttal sem unatkoztak, rengeteg hasznos tartalommal megpakolták a játékot. Megemlíthetjük az új Warzone pályát, de a közös fegyverekről, kozmetikai tárgyakról sem szabad megfeledkezni. Az első hetek a felfedezésről szólnak majd, hiszen rengeteg Warzone játékos nem rendelkezik a fizetős címmel. Hiába jelent meg a Modern Warfare III november elején, kőkemény tízezreket kell kicsengetni érte a virtuális kasszáknál. Ahogy az lenni szokott, a Battle Pass sem várat magára. Egyelőre még csak a Modern Warfare és Warzone rajongók férhetnek hozzá, ám a Warzone Mobile megjelenésével igazi multiplatform feloldással találkozhatnak a játékosok.

A Battle Pass ezúttal is rengeteg értékes tárgyat tartogat a játékosok számára. Megemlíthetjük a RAM-7-et és a másik két, új fegyvert, de Double XP tokenekben sem lesz hiány. Ahogy bizony a feloldható kozmetikai tárgyak listája is elképesztő méreteket ölt az új érában. Van azonban még egy olyan adalék, mely szintén fontos lehet a játékosok számára. Ez pedig nem más, mint a kifarmolható CoD Pointok száma. A Call of Duty Battle Pass mindig visszahozta eddig az árát, ezúttal sem lesz ez másképp. Sokakat éppen ez motival, hogy minél előbb visszakapják a megérdemelt CP-t, melyet aztán a Store felületen is gond nélkül el lehet költeni.

A legegyszerűbb út a Call of Duty pontok visszaszerzéséhez

Call of Duty Battle Pass

Call of Duty Battle Pass

Ezúttal is a CharlieINTEL csapata siet a segítségünkre. Szerencsére nem csak az 1100 CP pont lebegett a fenti képet elkészítő felhasználó szeme előtt, hanem az új fegyverek is. Ennek köszönhetően azt az útvonalat olvashatjuk le, mely mindkettőt igyekszik érinti, méghozzá a lehető leggyorsabban. Az alábbi szektorokra különösen koncentrálnunk kell, hiszen itt találjuk az értékes CP pontokat:

  • A3 – 100 CoD Points
  • A6 – 100 CoD Points
  • A8 – 100 CoD Points
  • A11 – 200 CoD Points
  • A13 – 200 CoD Points
  • A14 – 100 CoD Points
  • A15 – 200 CoD Points
  • A20 – 100 CoD Points

A Battle Pass összesen 1400 CP-vel várja a játékosokat, ám, mindenképp érdemes lehet első körben bebiztosítani a következő belépő árat. A kimaxolással a többi kozmetikai tárgy és a maradék 300 CP sem megy kárba, bőven lesz idő erre is a szezon hosszúsága miatt. Sajnos a Battle Pass egyes területeit nem tudjuk csak úgy feloldani. Az egyes szekcióknak kötelező jelleggel szomszédságban kell lennie a soron következő, feloldandó szekcióval. Éppen ezért könnyen lehet, hogy olyan szektort is fel kell oldani, mely nem is tartogat CP-t. Ezt azonban lehetetlen kijátszani.

A CharlieINTEL számításai alapján összesen 62 szintet / Tokent kell feloldani, hogy a fenti képen látható útvonalat végig lehessen járni. A Vault változat és BlackCell vásárlóinak nem lesz nehéz dolga, hiszen 50 Tier Skipet kapnak a fejlesztőktől. Sőt, a PlayStation tulajdonosok további 5 Tokent kapnak a Sony szerződéseknek köszönhetően, mely után már csak 7 szintet kell teljesíteni, hogy visszajöjjön az a 1100 CP. Természetesen a türelmes játékosok más útvonalakat is választhatnak, ha épp a fegyverek vagy bizonyos kozmetikai tárgyak az elsődlegesek számukra.

Rengeteg ingyenes Call of Duty jutalmat ad az Activision – Így húzd be őket

×