December hatodikán egy új éra vette kezdetét, a Call of Duty játékosok rengeteg újdonsággal találkozhatnak a frissítések után.

2023.12.06. – December hatodikán végre fellélegezhettek a Warzone játékosok, hiszen végre hivatalosan is megtörtént a Modern Warfare III integráció. Vannak azonban olyan Call of Duty újdonságok, melyek a fizetős és az ingyenes játékmód rajongóinak egy egyaránt kedvezhetnek. A Battle Pass és BlackCell kozmetikai tárgyak, az egyes feloldható jutalmak, a megvásárolható csomagok mind-mind közösek a Call of Duty címekben. Ezen kívül pedig természetesen a fegyverekről sem szabad megfeledkeznünk, melyek a játék(ok) szerves részét képezik.

A Warzone rajongók több szinten is élvezhetik az újdonságokat, hiszen számukra a teljes Modern Warfare III felhozatal ismeretlen, hacsak nem rendelkeznek a fizetős Call of Duty címmel. Érkezett azonban három olyan fegyver is, mellyel még a teljes verzió vásárlói sem találkozhattak. Ezek nevét tudni lehetett már előre, ám a frissítések során a fejlesztők mindig elárulnak extra információkat is. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az első hetekben rengeteg kisebb-nagyobb változtatást is kaphatnak az egyes AR, SMG vagy épp Sniper fegyverek. A Warzone statisztikái ebben sokat segíthetnek a fejlesztőknek.

Nézzük is a Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III három új fegyverét

RAM-7

Új Warzone és Modern Warfare III fegyver Call of Duty

  • Egy hihetetlenül kompakt, bullpup kialakítású AR fegyverről beszélhetünk, mely pehelykönnyű, polimer alapú vázzal rendelkezik. A lőszer a megszokott 5.56 lesz majd. Ha a mobilitás és az erő az elsődleges, a RAM-7 nem hagy cserben. Közepes távolságokon és közelharcokban lehet igazán ütős.
  • A Battle Pass A7-es szektorában oldhatják majd fel a játékosok.

XRK Stalker

  • Az új Sniper sem viccel, .50 Cal lőszerrel várja majd az áldozatait. Itt bizony nem a gyorsaság, hanem a nyers erő győzedelmeskedhet majd. Ha inkább a pontosság az erősséged, akkor magabiztos választás lehet az új Sniper, hiszen egy lövésből teríti az ellenfeleket.
  • A Battle Pass A4-es szektorában oldhatják majd fel a játékosok.

Stormender

Új Warzone és Modern Warfare III fegyver Call of Duty

  • Egy Launcherrel is bővül a felhozatal. A fegyver egy lokalizált EMP-t lő ki, mely elpusztítja a Tactical és Lethal tárgyakat, sőt, az összes többi elektronikai kütyüt is hatástalanítja ideiglenesen. Bizonyos Killstreakek ellen is hatásos lehet.
  • A Battle Pass A12-es szektorában oldhatják majd fel a játékosok.

A fenti három újdonságnak tehát mindkét mód rajongói örülhetnek, ahogy a Zombik ellen is bevethetik majd a játékosok. Az elkövetkezendő időszak sok izgalmat tartogat akár a Warzone, akár a Modern Warfare III játékosoknak, az már biztos.

Mikor érkezik a Modern Warfare III és Warzone Ranked? – Ezt tudjuk most

×