December 6-án elstartolt a Warzone új korszaka. Kifejezetten sima rajtot élvezhetnek a játékosok, ám néhány problémát ezúttal sem úsznak meg.

2023.12.12. – Nemrégiben elstartolt a Warzone és Modern Warfare III első közös szezonja. A játékosok régóta ki voltak éhezve erre, hiszen a november gyakorlatilag semmilyen újdonságot nem hozott a battle royale mód szerelmeseinek. December 6-án aztán élesedett a frissítés, mely új pályával, friss fegyverekkel és megannyi fejlesztéssel egészítette ki az ingyenes klienst. Ezek nagy része megfelelően működik is, a Warzone 2.0 rajtjához képest jóval simább a mostani időszak. Teljesen hibátlan időszakról azért nem lehet beszélni, néhány Perk nem úgy működik, ahogy azt megálmodták a fejlesztők.

A Perkeken kívül a játék hangjait lehetne még kritizálni, a legtöbb játékos szerint jelentősen romlott a hangminőség. Ezzel nehéz vitatkozni, rengeteg visszajelzést olvashatunk erről akár a Reddit, akár az X felületén. A fejlesztők aktívan figyelik ezeket a hibákat, de a javításuk több napot, akár hetet is felemészthet. Nem véletlen, hogy a Ranked módok csak 2024 első felében élesednek, addigra az ilyen jellegű bugoktól meg kell szabadítani a Modern Warfare III és Warzone klienseket.

Úgy tűnik, hogy a Warzone szerverek is megszenvedik az első időszakot

Az új szezon kezdetekor a játékosok szabályosan megrohamozzák a szervereket. Ilyenkor visszatérnek azok is, akik már jó ideje kimaxolták az előző szezon belépőjét, de a frissítések után talán még azok is csekkolják az új klienst, akik jó pár hónapja nem nyúltak hozzá az előzőhöz. A két réteg mellett pedig az állandó játékosokról sem szabad elfeledkezni.

1 out of 5 games my game is like this.
byu/alexandremix inCODWarzone

Az elmúlt napokban több játékos is arra panaszkodik, hogy bár tökéletes internetkapcsolattal rendelkezik, a játék mégis laggol, akad. Nem FPS problémákról beszélhetünk, egyértelműen hálózati jellegűek a hibajelenségek. A dolog érdekessége, hogy nem minden meccsen fordul ez elő. Nagy eséllyel bizonyos régiók túlterheltek csak, így akkor jelentkeznek a hibák, ha éppen oda sorsol minket a játék. Ebben az esetben érdemes lehet elhagyni azonnal a meccset, hiszen kis túlzással játszhatatlan a Warzone.

Egy régi kedvenc uralhatja hamarosan a Warzone új pályáját is

×