December 6-án megérkeztek a Modern Warfare III fegyverek Warzone-ba. Jelenleg minden játékos ezeket próbálgatja, ám a régiekről sem szabad megfeledkezni.

2023.12.11. – Az elmúlt hónapok várakozása után december 6-án végre megérkezett az első közös Warzone és Modern Warfare III szezon. Nem titok, hogy az első időszakban az újdonságokat próbálgatják a játékosok. Az új pálya mellett friss fegyverekkel is találkozhatunk, de a mozgás sem maradt a régi. Az sem meglepő, hogy a MW III fegyverek rendesen felzavarták a meta állóvizét. A fejlesztők tudatosan úgy alakították a fegyverek statisztikáit, hogy vonzóbbak legyenek a játékosok számára. Annak idején a Vanguard vagy a BOCW alatt is hasonlóképp tettek, háttérbe szorítva a 2019-es cím játékszereit.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy bizonyos esetekben ne lehessen letenni a voksot régebbi opciók mellett. Több tartalomgyártó is azt vette a fejébe, hogy az egyértelmű Modern Warfare III fegyverek helyett MW II alternatívákat is keresnek. TrueGameData többszörösen is kiemelkedik a mezőnyből. Egyrészt sokkal alaposabb, mint a többiek, másrészt pedig nem „érzésre” ajánlja a loadoutokat, hanem hosszas mérések és egyértelmű számok alapján. Ezúttal is így tett, az SMG kategória legjobbjait versenyeztette meg egymással, ám meglepő eredményre jutott.

Egy Modern Warfare II fegyver lehet a legjobb Warzone daragép

Az elmúlt napok statisztikáiból hamar kiderült, hogy a játékosok a WSP Swarm mellett teszik le a voksukat, ha SMG fegyver után nézelődnek. Szó sem róla, valóban egy igazán kezes és halálos jószágról beszélhetünk, ám a legfontosabb távolságokon egy régi kedvenc nyer. Ez pedig nem más, mint a Fennec 45. Mindössze 600ms TTK-val rendelkezik 12 méteren, később kezd el veszíteni az erejéből. Ennek köszönhetően nagyobb eséllyel darálhatunk le egy távolabbi ellenfelet is. Természetesen ezúttal sem maradunk kötelező kiegészítők nélkül:

  • Muzzle: Sonic Suppressor S
  • Optic: Mk. 3 Reflector
  • Underbarrel: DR-6 Handstop
  • Magazine: Fennec Mag 45
  • Ammunition: .45 Auto High Grain Rounds

Az attachmentek ezúttal is a visszarúgás javítására és a TTK maximalizálására törekednek. Nagy eséllyel a kezdeti Modern Warfare III hype után a fegyver ismét a legjobbak között lehet a Warzone statisztikáiban, nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

Ezek a Warzone legjobb fegyverei a MW III integráció után

×