A Call of Duty: Warzone legújabb pályája nemrég érkezett meg a játékba. Egy régi helyszín azonban sokkal jobban izgatja a játékosokat.

2023.12.10. – Azt hihetnénk, hogy a nemrég elstartolt Warzone és Modern Warfare III új szezonja után nem tartogat meglepetést a széria. A játékosok szinte fürödnek az újdonságokban, hiszen a friss pálya mellett új fegyverek és rengeteg fejlesztés is érkezett. A mozgás is teljesen átalakult, sokkal dinamikusabbak lehetnek majd a tűzpárbajok. Az első hetek egyértelműen a felfedezésről szólnak majd, nem véletlen, hogy a Ranked módokra még várni kell. Bizonyára bugoknak ezúttal sincsen híján a játék, ám a start sokkal simább volt, mint annak idején Warzone 2.0 első napjai.

A játék felhozatalában jelenleg Urzikstan, Ashika Island és Vondel hármasát találhatjuk meg. Az első 48 órában az új pálya exkluzivitást kapott, ám azóta már visszatért a két kisebb map is. A fejlesztők már korábban elhintették, hogy Rebirth Island és Fortune’s Keep is megérkezik majd valamikor a 2024-es év során. A Modern Warfare III kampányában felbukkant Verdansk helyszínek kidolgozottsága azonban arra utalt, hogy előbb-utóbb az ikonikus helyszín is visszatérhet majd.

Egyre biztosabb, hogy a Warzone ikonikus pályája tényleg visszatér

December nyolcadikán több, egymástól teljesen független Call of Duty és Warzone tartalommal foglalkozó neves weboldal erősítette meg, hogy az Activision terveiben szerepel Verdansk visszatérése. A Treyarch 2024-ben megjelenő Call of Duty játékának egyik fő helyszíne lehet majd, az integráció után pedig a Warzone részét képezi. Ez bizony azt jelenti, hogy:

  • 2024 első felében visszatér Fortune’s Keep
  • 2024 közepén Rebirth Island is tiszteletét teszi a Battle Royale módban
  • 2024 őszén, végén pedig Verdansk ismét régi fényében tündökölhet Warzone-ban

Jól látható, hogy a Call of Duty fejlesztői is előre terveznek, ám remek kérdés, hogy addig milyen módon tarthatják fent a játékosok érdeklődését. Erre azonban csak az idő adhat választ.

Ez a Warzone legundorítóbb loadoutja december elején – A camperek álma

×