A Warzone december hatodikán megújult. Nem csak az új pályát, de a friss fegyvereket is meg kell szoknia a battle royale mód rajongóinak.

2023.12.09. – A Warzone december hatodikán este végre megkapta a várva várt Modern Warfare III integrációt. Az új pálya mellett megérkezett az átalakított mozgás, de a friss fegyverekről sem szabad elfeledkeznünk. A játékosokra rengeteg felfedezni való vár az elkövetkezendő hetekben, a tartalomgyártók pedig igyekeznek kiszolgálni ezeket az igényeket. Ahogy sejteni lehetett, a Modern Warfare III fegyverek sokkal jobb választások lehetnek az első időszakban. A fejlesztők a küldetéseket, a fegyverek erejét úgy alakítják ki, hogy a játékosok kénytelenek legyenek a frissebb játékszerekhez nyúlni.

Ezzel nincs is semmi baj, így volt ez a Black Ops Cold War vagy épp a Vanguard idején is. Némi előnyben lehetnek azok, akik már a fizetős módnak köszönhetően próbálgathatták az új SMG, AR, LMG vagy Sniper választásokat. Azoknak sem kell csüggednie, akik ezt nem tehetették meg. WarzoneLoadout rögtön egy teljes loadouttal jelentkezett, a fegyverek mellett Perkekkel és tárgyakkal megfűszerezve. Ideális lehet camperek vagy kimértebb játékosoknak. „Kempelj, mint egy profi, nyerj, mint egy patkány” – Ezzel a sokatmondó mondattal jellemezte a loadoutot a tartalomgyártó.

A Warzone camperek álma

A loadout alapján az egyetlen, igazán egy lövésből ölő Sniper, a Katt AMR adja. A Bas-B pedig a közelharcok elengedhetetlen játékszere. A kiegészítőket természetesen leolvashatjuk a fenti képről. Az ajánlott Perkek listája a következő:

  • Sleight of Hand
  • Irradiated
  • Resupply
  • High Alert

Sokan a Ghost mellett tennék le a voksukat, ám a kevés mozgás miatt felesleges elhasználni arra egy slotot. A kiegészítőket tekintve a Scatter Mines és Proximity Mines párosára esett a választás, hiszen ezekkel több szinten is védhetjük magunkat, miközben az ellenfelek is megszenvedik a találkozást. Ezzel a loadouttal szinte kötelező eljutni a legutolsó körökig, ott pedig a fentebb említett két fegyver bizonyíthat majd.

Ezért nem hallod a Warzone ellenfeleket, lehet, hogy egy Perk tehet róla

×