A Counter-Strike rajongói már ki vannak éhezve a friss tartalmakra. Úgy tűnik, hogy nem kell már olyan sokat várni egy új ládikóra.

2023.12.10. – Szeptember utolsó napjaiban jelent meg hivatalosan a Counter-Strike 2, melyet egy közel fél éves limitált teszt előzött meg. A fejlesztők úgy ítélték meg, hogy bár a játék közel sem hibátlan, érdemes lehet a nagyközönség elé tárni. Papíron ebből mindkét fél profitál, hiszen így minden játékos hozzáfér a friss verzióhoz, míg a fejlesztők szabályosan fürödni fognak a visszajelzésekben. Ez bizony így is lett, a megjelenés óta minden egyes héten érkezik valamilyen frissítés a játékhoz, a több GB-os csomagon sem lepődik meg senki.

A játékosok nagyon ki vannak már éhezve az új tartalmakra, ám a Counter-Strike 2 fájljai eddig nem sok jóval kecsegtettek. Úgy tűnt, hogy a fejlesztők elsődleges prioritása a sub-tickkel kapcsolatos hibák kijavítása, az anti-cheat és a rendszerigény fejlesztése lehet. 2024 elején elkezdődhetnek az első Major elődöntők, arra minél jobb állapotba kell hozni a játékot. Nem igazán tenne jót a friss CS megítélésének, ha már az első kvalifikációk alatt előjönnének a gyengeségek. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan tárgyak is érkezhetnek a játékba.

Új Counter-Strike 2 láda és egy új kés készül a színfalak mögött

A december hetedikén megjelent Counter-Strike 2 frissítés több mindenről is árulkodott. Megtudhattuk a fájlokból, hogy:

  • A Kukri nevet viselő, kiadatlan kés a Chroma textúrákat kapja meg először. Ezek közé tartozik a Marble Fade, a Dopplerek vagy épp a Tiger Tooth.
  • A fejlesztők összeállítottak egy új ládát, mely a korábbi CS:GO skinek megújított, friss modellekre szánt változatait tartalmazza, természetesen a fenti Kukri késsel megfűszerezve
  • Ezen kívül pedig már a 2024-es medál is várja a megjelenést, január első napjától aktiválhatják be a 40-es szintet elért játékosok

Jól látható tehát, hogy a Valve a Counter-Strike kozmetikai tárgyait sem hagyja figyelmen kívül, ám egy Operationnek nyomát sem látni a fájlokban.

A Counter-Strike 2 ismét ártatlan játékosok bannol – Reagált a Valve

×