Az író George R.R. Martin szerint még több évadot terveznek a Sárkányok háza sorozathoz. Csak győzzük kivárni, ha ilyen lassan készül.

2023.12.08. – Talán ki lehet jelenteni, hogy nem sok izgalmat kaptak az utóbbi időben a fantasy sorozatok kedvelői. A sokak által kedvelt The Witcher sorozat veszített a népszerűségéből, és nem is igazén érkezett helyette más. A Trónok harca végén nem volt nagy az öröm, aztán berobbant a Sárkányok háza, aminek második évadára azóta is vár a rajongótábor. Nemrég viszont az író, George R.R. Martin friss információkkal szolgált a Trónok harca előzménysorozatával kapcsolatban. Elmondása szerint a Sárkányok háza sorozat várhatóan még legalább két évadot kap, tehát lesz még 4. évad is.

George R.R. Martin nemrég egy blogbejegyzésben arról íri, hogy nemrégiben ellátogatott a Sárkány háza forgatására, és találkozott Ryan Condal showrunnerrel és az írócsapattal, hogy megvitassák a fantasy sorozat jövőjét. Elmondása szerint „szórakoztató beszélgetést” folytattak a Sárkányok háza harmadik és negyedik évadáról, amit persze az HBO még nem jelentett be, illetve nem erősített meg. Martin szerint ő és a csapat „jó munkát végzett”, de elismerte, hogy a helyszínen töltött két nap közel sem volt elég.

„Annyi mindent kell megbeszélni, hogy abban sem vagyok benne biztos, hogy húsz nap elég lett volna” – írta.

Második évad

A Sárkányok háza második évada közben még mindig messze van, legalább 2024 nyaráig kell rá várni.

 

Ugyanebben a blogbejegyzésben Martin a Sárkányok háza 2. évadának első két epizódját is megemlítette, miszerint a nézők sírva fakadnak majd tőle. A 2. évad első trailere nemrég került ki, ami még több konfliktust és drámát mutat be. A 2. évad premierje 2024 nyarán lesz, így a rajongóknak még sokat kell várni, hogy láthassák, hogyan bontakozik ki a Targaryen konfliktus.

A Sárkányok házán túl az HBO-nak más Trónok harca spin-offjai is készülnek. A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight című film forgatása 2024 tavaszán kezdődik. Az HBO ezen kívül egy Jon Snow spin-offról is beszélt, de egyelőre nem tudni, hogy ez a sorozat megvalósul-e. Az HBO másik visszatérő sorozata a The Last of Us, de ez csak valamikor 2025-ben érkezik.

Ezt láttad már?

Ezek lettek a The Game Awards 2023 abszolút győztesei

×