Váratlanul hamar elkezdi az akár AAA játékok osztogatását az Epic Games. Akkor az mennyi ingyen játékot is jelent a hó végéig?

2023.12.08. – Mivel a 2019-ben indított Mystery Game akcióban minden egyes decemberben 15 játékot osztott ki az Epic Games, okkal feltételeztük, hogy, ha visszatér az akció, akkor a hónap közepe táján kezdődik, és eltart egészen Szilveszterig. A minden egyes napon új, akár AAA címekkel jelentkező promóció viszont a vártnál egy kicsivel hamarabb kezdetét veszi. FRISSÍTÉS:

December 13-án SZERDÁN, a délutáni órákban öledbe hullik az első INGYENES Mystery Game!

Ha jól számolunk, akkor az Epic Games rendesen képen törli a vele kapcsolatban felmerült – ettől még igaz – híreket, amelyek arról szólnak, hogy továbbra is veszteséges. A Steammel szemben hosszú háborúra berendezkedő kiadó vállalja, hogy túlköltekezik, abban bízva, hogy egyre több hűséges játékost csábít át a saját áruházába. Akár köztük vagy, akár nem, jól járni mindenki szeret, így az, hogy az egész évben hetente kapott 1-2 cím után az év végén naponta beszerezhetsz, akár AAA címeket, barátok között is óriási deal.

Tavaly például Metro, Dishonored és Fallout játékokat osztott ki, illetve a Death Strandinget is hozzánk vágta az Epic a Mystery Game sorozatban. Idén vajon milyen és MENNYI játékra számíthatunk? Ha a kiadó szándéka ismét az, hogy egészen az év végéig, minden nap ingyenesen elérhetővé tesz egy játékot, akkor az jócskán több lesz, mint 15, de fix, hogy 2023-ban újra teljesül, legalább a bűvös 15-ös szám.

Az Epic Games Store főoldalán látható visszaszámlálás szerint december 13-án leplezik le az idei Mystery Game sorozat első ingyenes játékát.

Ne feledd, hogy közben még majd’ egy hétig ezek is ajándékba járnak az Epic Games Store-ban:

EZT a két király játékot ott ne hagyd, ha már ingyen osztogatják

×