Az Epic Games Store jóvoltából egy héten át 9000 forint összértékű és egészen szórakoztató játékokra csaphatunk le teljesen ingyen.

2023.12.07. – Ujjunk keresztbe rakva izzadtra szorítjuk magunk az Epic Games Store idei nagy játékosztása miatt, amivel kapcsolatban egyelőre mélységes csönd honol, pedig a szokásos ütemterv szerint néhány nap múlva már el kellene kezdődnie. Persze nem kötelező mindig 15 játékot teljesen ingyen kiosztani a játékosoknak, akiknek nagy része amúgy is csak potyázni jár az Epic boltjába, de mivel Tim Sweeney és csapata jó előre megígérték nekünk a játékosztásokat, talán joggal reménykedhetünk, hogy 2023-at is két maréknyi ajándékkal zárhatjuk.

No de, ezzel majd ráérünk jövő héten foglalkozni, addig viszont két remek játékra rabolhatunk rá a Steam riválisán. December 7-től egészen az ünnepi játékosztás remélt kezdetéig (ujjakat keresztbe), azaz december 14-ig a GigaBash és a Predecessor című kevésbé ismert, de mindenképp figyelemre érdemes alkotásokra tarthatunk igényt, amennyiben felkeltik az érdeklődésünk – vagy hobbink mindent is a játéktárhoz adni, ami ingyé’ van.

A Predecessor egy MOBA-FPS hibrid, amiben piszok gyors akciók kíséretében kell eliminálnunk az ellenfeleket. Kábe vagy 30 egyedi hős közül választhatunk, mindegyiknek akadnak seckó képességei, szóval legalább addig nem fogunk unatkozni, míg mindet ki nem próbáljuk. A játék még korai hozzáférésű, szóval még csiszolásra szorul, de ez senki kedvét ne vegye, mert már most egy meglehetősen élvezhető, szórakoztató program – ami a megjelenése után is fizetős lesz.

 

A GigaBashra már sokkal nehezebb lesz ráérezni, de ha sikerül, akkor fantasztikus élményekben lehet részünk. Feltéve, ha szeretjük az óriásszörnyes filmeket, mint a King Kong vagy a Godzilla. A GigaBashban ugyanis ilyen kaijuk fölött vehetjük át az irányítást, akikkel egymást rommá verve kell győzedelmeskednünk. Az se baj, ha közben egy komplett várost teszünk a földdel egyenlővé, a lényeg, hogy az összes másik kaiju fűbe – ez esetben toronyházba harapjon. Ne is kérdezd: nyilván a legendás Godzilla is becsatlakozik az arénaharcokba.

A két remek játék összértéke nagyjából 9000 forint, szóval nem érdemes lemaradni az Epic ajánlatáról.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Most pár kattintással KÉT ingyen játékra is lecsaphatsz

×