A hazai NeocoreGames játékának PS és Xbox portja magyar felirattal érkezik, de jön kiegészítő a korábbi, PC-s változathoz is.

2023.12.08. – Hamarosan megérkeznek a King Arthur – Knight’s Tale portjai PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, miközben a magyar fejlesztők nem pihennek és a PC-s változathoz kiadnak egy kiegészítőt is, Legion IX címmel. Ebben a szebb napokat látott, de mostanra egytől egyig halott kilencedik római légió katonái zombi hordaként térnek vissza, hogy szétcsapjanak Avalon festői tájain.

Forrás: NeocoreGames

Végre pontos dátumot kaptunk a magyar NeocoreGames videójáték-fejlesztő vállalat játékának konzolos premierjéhez. A King Arthur – Knight’s Tale 2024 februárjában érkező portjai magyar feliratot is tartalmazni fognak (akárcsak PC-n).

A Knight’s Tale a klasszikus Arthur-mitológia modern feldolgozása, sötét fantasy köntösben, a hagyományos lovagi történetek csavaros újragondolásával. A játék a körökre osztott taktikai zsáner és a hagyományos, karakter-központú RPG-k egyedülálló ötvözete – írja a NeocoreGames. A karaktered a fekete lovag, Sir Mordred, Artúr király ősellensége és gyilkosa, de a köztetek zajló összecsapásban végül te magad is meghaltál. A túlvilágról a Tó Úrnője, Avalon szigetének uralkodója hoz vissza, hogy befejezd, amit elkezdtél, vagyis végleg végezz a halálból szintén visszatért Artúrral.

A konzolokra 2024. február 22-én (előrendelőknek február 19-én) megjelenő King Arthur – Knight’s Tale PS5-re 15.490 forintért, Xbox Series X|S-re 15.600 forintért előrendelhető. A játék PC-s változata egyébként – ingyenes 2.0-s patch-el és új évaddal – jelenleg 60 százalékkal olcsóbban, 6900 forintért kapható a Steamen, de ugyanilyen mértékben leárazták a hozzá kiadott soundtracket és DLC csomagokat is. Szintén PC-re fog érkezni a nemrég bemutatott bővítmény, a King Arthur: Legion IX, 2024 elején.

A Leet.hu kérdésére a NeocoreGames csapata elárulta, hogy a konzolokra érkező alapjáték már tartalmazni fogja a PC-s verzióra a napokban ráengedett patch 2.0 frissítést. Megerősítették továbbá, hogy

a Legion IX először valóban csak PC-re jelenik meg, viszont később konzolokra ugyancsak szeretnék kiadni.

A magyar csapat munkájához ezúton is gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

A játék konzolos demó változatát egyébként Xboxon már tesztelheted is:

Ezt a 33 játékot ingyen próbálhatod ki az Xbox Game Demo Winterfesten

×