Az Xbox elindította legújabb ID@Xbox eseményét, ami remek hír, hiszen a promóció alatt több tucatnyi készülő indie játékra próbálhatsz rá ingyen.

2023.12.06. – Az alább felsorolt több mint 30 címet az Xbox Series X/S és Xbox One tulajdonosok már letölthetik és ki is próbálhatják, de nem ám a végtelenségig, szóval nem árt hamar döntést hoznod róla, hogy mely címekre ugrasz rá. A korábbi ID@Xbox demóesemények tanulsága alapján fontos leszögezni, hogy az Xbox Game Demo Winterfest keretében bemutatott demó verziók nem „normál” játékdemónak, hanem inkább ún. „show floor demónak” tekinthetők. Ezek olyan alap változatok, amilyeneket a Gamescom vagy az E3 rendezvények kedvéért dobnak össze.

Az Xbox Game Demo Winterfest december 5 és december 31 között érhető el.

„Ezek a demók korai betekintést nyújtanak a játékmenetbe, és nem biztos, hogy a megjelenéskor a teljes játékot képviselik – beleértve az egyes országokban való elérhetőséget is -, mivel a fejlesztők a megjelenés előtt folyamatosan frissítik és finomítják őket” – magyarázta közleményben Jessica Ronnell, az ID@Xbox közösségi és partnerkapcsolatokért felelős vezetője. „Ne feledd ugyanakkor, hogy a korai visszajelzésekkel segíthetsz is a fejlesztőknek!”

Íme, ezek a demók érhetők el ingyen az Xbox Winterfest keretében:

Utóbbi ráadásul, a Vagrus – The Riven Realms egy magyar stúdió díjnyertes magyar fejlesztése. A játékban Vagrust irányítjuk, a karavánvezetőt, aki egy furcsa és veszélyes sötét fantasy világban igyekszik túlélni. A fentebb sorolt címek december 31-ig szerezhetők be ingyen Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Közben ez is elég nagy dobásnak tűnik:

Nagy dolgokra készül az Xbox – ki ne hagyd a The Game Awardsot!

×