A The Game Awards házigazdája Geoff Keighley bizony nyereményt is kioszt a nézők között, amire a magyar nézők is tudnak jelentkezni.

2023.12.07. – Tudom, tudom, nálunk Magyarországon december 8-án, péntek hajnalban lesz látható az idei The Game Awards nyitóeseménye online. Mivel elég szélsőséges az időpont, gondolom sokan kihagyják, de most adunk egy okot arra, hogy fent maradj éjjel. Ahogy tavaly is, ezúttal is Steam Deckeket osztogatnak majd a nézők között, amire mi magyarok is jelentkezhetünk.

A Valve egyébként nem is rég, néhány hete adta ki a Steam Deck OLED modellt, ami a közelgő nyereményjátéknak köszönhetően még több játékos kezébe kerülhet. Sőt, a neve ellenére a Steam Deck OLED a lenyűgöző kijelzőn kívül sok más fejlesztést is tartalmaz. Például jobb benne az akkumulátor-üzemidő és a jobb a hűtés. Az átdolgozott konzol persze még így is sokba kerül,

de most teljesen ingyen tiéd lehet egy, ha nem alszol péntek éjjel.

Hogyan?

A Game Awards házigazdája, Geoff Keighley már megosztotta, hogy esemény nézői között ezúttal 100 darab Steam Deck OLED konzolt (1TB-s változat) sorsolnak ki. A nyereményjáték csak a The Game Awards 2023 nyitóeseményén zajlik, ami

magyar idő szerint december 8., péntek hajnalban 1 óra 30-kor kezdődik és hajnali 5-ig tart.

A nyereményjátékhoz tehát nézned kell az adást, majd amikor már van rá lehetőség, jelentkezni az alábbi oldalon. Itt majd megnyílik egy űrlap, amihez érdemes lesz létrehozni egy Steam fiókot is (ha még nincs), illetve követni a @ondeck és a @thegameawards nevű oldalakat a Twitteren. Ezzel növeled az esélyed.

Függetlenül attól, hogy a The Game Awards 2023 alatt lesz ez a nyereményjáték, ez egy olyan esemény, amit a videojáték-rajongóknak vétek lenne kihagyni. Az esemény a bejelentések és leleplezések kirakata, rengeteg játékról hullhat le a lepel. Természetesen ha inkább aludni szeretnél, akkor pénteken nézz fel az oldalunkra. Munkatársunk élőben követi majd az eseményt, és hírt ad a legfontosabb bejelentésekről.

Ezt láttad már?

A GTA VI előtt: Minden Grand Theft Auto játék, amit játszanod kell

×