Egy új Devil May Cry videojáték jelenik meg jövő januárban, ami korábban kizárólag Kínában volt elérhető. Most is megkapjuk végre!

2023.12.07. – Ki gondolta volna, hogy már több mint 22 év telt el azóta, hogy megjelent az első Devil May Cry játék. Ami azt illeti, én imádtam minden egyes részét. Nem csak bevezetett a hack and slash akciójátékok világába, de olyan történetet adott, amin azóta is ámulok. A játéksorozat pedig közben több kiadást is megélt, a DMC 5 például 2019-ben jelent meg.

Most új játék érkezik a sorozatban, egy olyan, ami ugyan nem friss játék, de Kínán kívül eddig nem igazán volt elérhető. A Devil May Cry: Peak of Combat egy mobilos spin-off játék, ami most végre globálisan is elérhető lesz. Ráadásul azok, akik előregisztrálnak rá, kapnak pár extra finomságot is, amikor végre megjelenik.

A Devil May Cry: Peak of Combat 2024. január 10-én jelenik meg.

Mobilos Devil May Cry?

Igen, ez a játék a NebulaJoy fejlesztésében még 2021-ben jelent meg Android rendszerre, kizárólag Kínában. Nem nagyon szakítva a sorozat eredeti műfajával, egy mobilos RPG játék készült, ami számos elemet tartalmazott a franchise korábbi címeiből. Különösen a DMC 3-ból és 4-ből. Bár a játék nyugaton elvileg december 2-án érkezett volna, ez nem valósult meg, így jött a január 10. A játék persze Androidon és iOS rendszeren is elérhető lesz. Nézz bele!

 

A játékra előregisztrálók amúgy játékbeli jutalmakat kapnak, például 50 000 Red Orb-ot, 50 Demonic Potiont és 200 Gem-et. A Devil May Cry: Peak of Combat 2021-re bejelentett globális megjelenése amúgy azért csúszhatott, hogy a NebulaJoy-nak több ideje legyen jó verziót kiadni a nyugati felhasználók számára is. Egy korábbi stream során a fejlesztők elárulták, hogy a Capcom nagy elvárásokat támasztott feléjük, hogy a játék nagy összhangban legyen a fővonalbeli DMC címekkel. Így megpróbálták minél jobban optimalizálni. A játékra előregisztrálni itt tudsz!

Ez is érdekes:

Nem kapsz Tesla Cybertruckot Európában akkor se, ha akarsz

×