A Call of Duty Modern Warfare 3 Season 1 már elérhető a Warzone-ban is, bár néhány játékosnak megjelenik egy hibaüzenet. Így lehet kijavítani.

2023.12.07. – Hónapokig tartó várakozás után végre megérkezett a Call of Duty Modern Warfare 3 Season 1, ami persze a Warzone-ba is hozott újdonságokat. Hogy pontosan mit és mennyit, arról már írtunk egy összefoglalót. Egy jó kis CoD frissítés azonban nem is igazi frissítés, ha nem hoz magával valamilyen hibát. Ez ezúttal sem történt másként, így egyes játékos félelmetes üzenettel találkozhattak. „Az adataid sérültek” hibaüzenet számtalan játékosnál jelenik meg, platformtól függetlenül.

Ezt jelenti, és így javíthatod ki könnyedén.

“Your data is corrupt” hiba

Az első és legfontosabb infó, hogy az alábbi ablak megjelenése nem jelenti azt, hogy nálad van a hiba, vagy valami valóban elveszett a gépeden vagy a fiókodból. Ez egy olyan játékbeli hiba, ami sokaknál jelentkezik és az Activision is elismerte.

Hogy javítsuk a hibát a Warzone & MW3 Season 1-ben?

Szerencsére a hiba javítása nagyon egyszerű. Elég csak a hibaüzenet megjelenése után a „Yes”-re kattintani és gyakorlatilag meg van oldva. Ha így teszel, egyszerűen tovább lépsz a játékba. Aggodalomra ugyanis semmi ok. Bár a hibaüzenet azt sugallja, hogy valamilyen adatod sérült, vagy elveszett, valójában ez nem igaz. A hibaüzenet megjelenése ugyanis maga a hiba.

Pár pillanattal a Season 1 patch megjelenése után a fejlesztők is gyorsan foglalkoznak a problémával. A Twitteren azt írták, hogy a játékosok „hibás hibaüzenetet láthatnak„. Ha ezt a bizonyos üzenetet látod, nincs sok okod az aggodalomra, ezt a fejlesztők is megerősítették.

„Nyugodt lehetsz, a rangod, az előrehaladás és a vásárlásaid nem vesztek el, bár a Loadoutok és bizonyos beállítások visszaállhatnak” – írták.

Tehát egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni ezt a hibát, a legrosszabb esetben néhány beállításon kell változtatni a menüben, mielőtt visszalépsz. A hibaüzenet ráadásul csak egyszer jelenik meg az első bejelentkezéskor a frissítés után. Nem lesz semmilyen hatással az adataidra. Bár ilyen egyszerű lenne minden hiba kijavítása a Warzone-ban.

Ezt láttad?

Nézd éjjel a The Game Awardsot, mert Steam Decket lehet nyerni

×