Egyetlen kód bemásolásáért az Epic Games most ingyen osztogat egy Emote-ot a Fortnite Battle Royale-ba. Pár kattintásért cserébe nem is olyan rossz!

2023.12.05. –  „Halott játék” – olvasható szinte minden Fortnite-tal foglalkozó közösségi média poszt alatt. A rosszmájú kommentelők persze nem látnak a színfalak mögé, nekik elég annyi, hogy régi a játék, így biztosan haldoklik. Ám elárulok egy érdekes titkot, csak azért, mert valamit az ember nem kedvel, még nem lesz automatikusan rossz, vagy „halott”.

Ez utóbbi a helyzet a Fortnite-tal is, ami immáron több mint hat éves. A játék legutóbbi szezonja, a Fortnite OG, valószínűleg az egyik legsikeresebb időszaka lesz a játéknak. Az Epic Games ugyanis a nosztalgiára épített, úgy döntöttek, hogy visszanyúlnak a kezdetekhez és megmutatják az új játékosoknak, honnan indult az egész őrület. Visszatértek az olyan legendás helyszínek, mint Tilted Towers, Salty Springs, Lazy Links, Junk Junction, vagy éppen Lucky Landing. De talán, ami még ennél is jobb volt, hogy a legtöbb régi fegyver, kiegészítő és egyéb felszerelés is ismét elérhetővé vált. Még bevásárlókocsikkal is furikázhattunk, amire évek óta nem volt példa. A fejlesztők mindent megadtak a régi motorosoknak, az újak pedig igazi löketet kaptak a régi időkből.

Rekord mennyiségű játékos, na meg ennek köszönhetően hatalmas játékkedv fogadta a pár napja élesedett új szezont. A Chapter 5 Season 1 egy teljesen új játékká tette a Fortnite-ot, új animációk, fegyverek, egy teljesen új map és még temérdek hasonló nyalánkság kényezteti el a Battle Royale-ozni vágyókat.

Ingyen tartalom a játékosoknak

Mindamellett, hogy pusztán a játékért és a szintlépésért már ajándék kiegészítők, na meg Outfit jár a játékban, még egy speciális Emote-ot is ingyen osztogat most az Epic Games. A „Nanner Ringer” nevű Emote bárki számára elérhető, csak egy Epic felhasználó kell hozzá, na meg egy kód ismerete.

fortnite

  • Nyisd meg a Fortnite weboldalát, majd pedig lépj be az Epic Games fiókodba.
  • Kattints a profilod ikonjára a jobb-felső sarokban.
  • Válaszd ki a Redeem menüpontot a lenyíló ablakon.
  • Írd be a “BANANNANANANA” kódot a szövegdobozba.
  • Majd pedig kattints a sárga Redeem gombra, hogy véglegesítsd a folyamatot.

Kész is, ha legközelebb bejelentkezel a Fortnite-ba, ott fog várni az új, ingyenes Emote-od. Jó játékot hozzá!

Ezt olvastad már?

Egyre több PS-fiókot permabannol a Sony – minden ok és figyelmeztetés nélkül

×