Hivatalosan is megerősítették a Dűne skinek érkezését a Call of Duty: Modern Warfare 3-be, amik a napokban érkező első évadban lesznek elérhetők.

2023.12.02. – A helyzet az, hogy a Call of Duty kollaborációk, filmekből, sorozatokból és más franchise-okból érkező skinek áradata megállíthatatlan. Bár sok játékosnak az a véleménye, hogy a furcsa skinek Fortnite-ot csinálnak a játékból, mégis nagyon jól fogynak. Szóval az Activision nyilván nem fog leállni a Modern Warfare 3-ban sem. A korábbi szivárgások persze már többször emlegették, hogy jönnek a Dűne skinek, most azonban hivatalosan is bemutatták, hogy mely karaktereket kinézetét kapjuk meg.

Bár a Dűne reboot második részére még várnunk kell, ez nem jelenti azt, hogy a Modern Warfare 3-ba ne lehetne betenni őket. A tervek szerint a december 6-án induló MW3 Season 1 során a Timothée Chalamet által alakított Paul Atreides, valamint az Austin Butler által megformált gonosztevő, Feyd-Rautha Harkonnen skin is bekerül a játékba. További részleteket sajnos nem árultak el, de a valószínű, hogy a csomag szokás szerint 2400 COD pontba fog kerülni. Ez persze már a második Call of Duty X Dűne crossover, korábban viszont nem karakterek, csak a Sardaukar frakción alapuló skin került be.

Dűne

Persze nem ez a két karakter-skin lesz az egyetlen újdonság, ami a Modern Warfare 3 Season 1 során várható. Például lehet tudni, hogy visszatér a Gunfight, valamint olyan játékmódok, mint a Santa’s Slayground, hogy legyen egy kis karácsonyi hangulat. A Warzone játékosok is kapnak újdonságokat, például jön az Urzikstan pályára és az új Coyote jármű.

A hamarosan érkező Call of Duty x Dűne crossover a korábbihoz képest most 2021-es film folytatását népszerűsíti, ami kicsit csúszott: 2024-ben kerül a mozikba. Persze lesznek még skinek bőven a Modern Warfare 3-ban. Szivárgások szerint például The Walking Dead skineket is kaphatunk.

Ez is érdekes:

BRÉKING! A Rockstar bejelentette, mikor mutatja meg a GTA VI-ot

×