Az új GTA game előzetesére várva csontig letisztította Instagram profilját a Rockstar. Csak EGY bejegyzés maradt az oldalon – találd ki, melyik!

2023.12.02. – Nagyon nagy erőkkel készül a GTA VI első előzetesének megosztására a Rockstar Games. A játékkiadó a közösségi médiában kifejezetten aktív: rengeteg saját munkájukról szóló update-et és rajongói anyagot osztanak meg, azon kívül, hogy persze imádják promózni a merchandise cuccaikat. Érdekes fordulat, ha egy ennyire lelkesen posztoló vállalat egyik pillanatról a másikra fogja magát és minden, de

MINDEN bejegyzését törli az Instagram oldaláról. Egyet kivéve.

Nagytakarítás a GTA VI miatt

A Rockstar 13 milliós Facebook táborral rendelkezik, és a nagy kékségben szereplő bejegyzéseit nem is bántotta. Viszont a dupla akkora, 27,6 millió rajongóval rendelkező Instagram profil a minap szinte teljesen kiürült, vagyis búcsút mondtak többezer megosztott tartalomnak! No para! Biztosan nem arról van szó, hogy a GTA franchise kiadója egyszer csak kivonul a létezésből, és a jövőben nem óhajt kommunikálni a rajongókkal. Ezt azért lehet teljes nyugalommal kijelenteni, mert egy nagyon fontos poszt bizony a helyén maradt. Nem kellett sokat agyalnod rajta, hogy vajon melyik, ugye?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rockstar Games (@rockstargames) által megosztott bejegyzés

A Rockstar Minden Idők talán legnagyobb videojáték leleplezésére készül: ahogy tegnap írtuk, elejét véve minden további találgatásnak és pletykának, közölte, hogy december 5-én kedden, magyar idő szerint délután 3-kor bemutatja a GTA VI várva várt, első előzetesét. A vállalat marketingesei végtelen bölcsességükben rájöttek, hogy milyen húzással lehet még jobban felcsigázni a rajongókat. Tudták: további csilivili fotók vagy szöveges mézesmadzagok itt már nem számítanak, de ha egyszer csak fogják és letörlik az összes eddigi bejegyzést egy évek óta üzemeltetett közösségi profilról, az impozáns jelzése annak, hogy valami nagyon nagy dolog készül.

A Rockstar néhány nappal a GTA VI előtt tehát eddig soha nem látott nagytakarítást végzett az Instagramon, ahol tízmilliók követik, így vették észre, hogy teljesen új lap nyílik az éppen 25 éves kiadó történetében. Jelentős évfordulója van még az idén 10 éves GTA V-nek és ötéves Red Dead Redemption 2-nek is, szóval minden együtt áll ahhoz, hogy leleplezzék fennállásuk eddigi legfontosabb játékát.

Így áll össze a GTA-idővonal:

Rajongóknak a GTA 6 megjelenése előtt kötelező: Grand Theft Auto idővonal, megmagyarázva

×