Már csak néhány nap, és minden további költség nélkül lehúzhatod a Resident Evil 4 remake vadiúj DLC-jét, ami egy VR mode. De mit is kapsz vele?

2023.12.01. – Bár a Capcom konkrétan ezt nem erősítette meg, valószínű, hogy az egész Resident Evil 4 remake-et virtuális valóságban játszhatod végig az új mode-nak köszönhetően. Azért esélyes, hogy a teljes kaland VR-ba költözik, mert korábban a Resident Evil Village is hasonló mode-dal bővült (szintén a megvett játék mellé letölthető, ingyenes upgrade formájában), és az a teljes kampányra vonatkozott.

Forrás: Capcom

A PlayStation VR2 Sense kontrollerek nagyon intenzív élményt ígérnek a játékhoz, hiszen a DualSense-ekhez hasonlóan közvetítik a rezgéseket, visszarúgásokat és ellenállásokat. Örömteli fejlemény, hogy a Resident Evil 4 remake is megtoldja a PlayStation a VR2-re eddig megjelent játékok listáját, ami a Wikipedia szerint jövő ilyenkorra már többszáz címnél fog tartani, köztük olyan, még csak ezután érkező VR-élményekkel, mint az Arken Age, a Behemoth, a Builder Simulator VR, a Firmament, a Survival Nation vagy a Wanderer: The Fragments of Fate.

A PSVR2 előre törését elég jól jellemzi az egyre bővülő kínálat. Amíg az eszközre a 2023 februári megjelenése idején még csak 37 cím volt elérhető, ma 210-nél tartunk, igaz, ebből 30-nak még nem ismert a megjelenési ablaka.

A lista tehát egy újabb nagy AAA címmel, nevezetesen a Resident Evil 4 remake-kel bővül. A játék PSVR2-re megjelenő VR mode-ját tartalmazó DLC-t december 8-tól, azaz jövő péntektől kaphatod le ingyen. Ugyanazon a napon egyébként egy demót is kiadnak a game-hez.

Azt meg segíts eldönteni, hogy a Resident Evil 4 remake-nek helye van-e az alábbi listán:

Szavazás: Megérdemli-e egy játék-remake az „Év játéka” díjat?

×