Az Apple az elmúlt években többször is kiemelte a fejlesztők legjobb applikációit. Idén sem volt ez másképp, kihirdette a győzteseket.

2023.12.01. – A decemberi időszak kifejezetten izgalmas lehet a technológia és gaming iránt rajongó felhasználóknak. Ilyenkor tartják a legnevesebb díjátadókat, legyen szó a The Game Awardsról vagy épp a Steam saját szavazásairól. Az óriáscégek sem tétlenkednek, számot vesznek az elmúlt 11-12 hónap újdonságairól. Az Apple sem képez kivételt, több mint egy évtizede választják ki a legjobb iPhone, iPad, Watch vagy épp Mac alkalmazásokat. Erre minden lehetőségük meg is van, hiszen a saját alkalmazásboltnak köszönhetően a külsős programoktól nem igazán kell tartaniuk.

Az Apple idén összesen 9 főkategóriában osztotta ki a díjakat. Külön kategóriát kaptak a játékok és a klasszikus értelemben vett alkalmazások. Ezeket pedig külön leosztották még iPhone, iPad, Mac, Watch vagy épp Apple TV kategóriára. Nézzük is az egyes kategóriák nyerteseit.

A legjobb játékok – iPhone, iPad, Mac és Apple Arcade

Honkai: Star Rail - A legjobb iPhone játék

Honkai: Star Rail – A legjobb iPhone játék

  • Honkai: Star Rail – Az év iPhone játéka kategóriáját vihette haza. Összetett karakterekkel és erősen taktika-hangsúlyos küzdelmekkel tarkított történettel győzte meg a cég döntéshozóit.
  • Lost in Play – Az év iPad játéka kategóriáját vihette haza az epikus point-and-click kalandjáték.
  • Lies of P – PC-n is nagyot hódított, de a Mac tulajdonosok és a cég fejlesztőinek tetszését is elnyerte a Lies of P.
  • Hello Kitty Island Adventure – A franchise-t senkinek sem kell bemutatni, a legjobb Apple Arcade játék díját vihette haza az aranyos játék.

A legjobb alkalmazások – iPhone, iPad, Mac, TV és Watch

AllTrails - A legjobb iPhone alkalmazás

  • AllTrails – Egy útikalauzokat tartalmazó alkalmazás, bőséges leírásokkal a túrázás szerelmeseinek.,
  • Prêt-à-Makeup – Egy alkalmazás azok számára, akik a sminkelési tudásukat szeretnék felturbózni.
  • Photomator – Egy AI-val felvértezett képszerkesztő alkalmazás Mac és iPhone platformra.
  • MUBI – A MUBI platformja a független, nemzetközi filmeket és dokumentumfilmeket karol fel és mutat be a TV felhasználóknak.
  • SmartGym – Egy Watch alkalmazás, mely az edzések során vagy azok előtt segíti a felhasználókat.

Az Apple tehát a fenti 9 alkalmazásnak ítélte oda a díjakat idén. Igazán sokszínű felhozatalról beszélhetünk, akár az alkalmazásokat, akár a játékokat nézzük.

Forrás: Apple.com

Az Apple készülő okosgyűrűjét nem csak az ujjadra tudod húzni

×