Küszöbön a Cyberpunk 2077 2.1-es frissítése, amit tök ingyen csaphatsz hozzá a játékhoz – de vajon mi lesz benne? A válasz nem várat sokat magára.

2023.11.30. – A Cyberpunk 2077 jövő héten megjelenő frissítése „új és várva várt játékelemeket” tartalmaz majd – ígérte meg friss közleményében a CD Projekt. A 2.1-es update az Ultimate Edition kiadvánnyal párhuzamosan, ugyanazon a napon, december 5-én, kedden érkezik.

Forrás: CD Projekt Red

A CD Projekt Red a hónap elején jelentette be a Cyberpunk 2077 Ultimate Editiont, ami az alapjátékon kívül tartalmazza a Phantom Liberty bővítményt is. A kiadvány digitálisan és fizikai csomagban is megjelenik Xbox Series X|S-re, PS5-re és PC-re. A játék, illetve annak eddigi egyetlen (egyben valószínűleg utolsó) DLC-je óriási népszerűségnek örvend: a CDPR szerint a Phantom Liberty két hónap alatt 4,3 millió példányos eladásnál tart, ami tényleg több mint tisztességes eredmény.

Nem lesz több Cyberpunk update és DLC

Szeptemberben játékigazgató, Gabe Amatangelo azt mondta, hogy a stúdió nem tervez több nagy frissítést a játékhoz, mivel a figyelmüket most már egy másik nagy projektekre, többek között az eredeti game kampányának folytatására fordítják. Ennek fejlesztése mostanában kezdődik a CD Projekt Red észak-amerikai stúdiójában. És ha igaz, hogy sem további nagy update csomag (legfeljebb javítás), sem pedig újabb DLC nem jön, az még jobban megemeli a 2.1-es frissítés és az Ultimate Edition értékét.

Paweł Sasko, a Quest igazgatója és Monika Janowska producer december 1-jén, magyar idő szerint délután négykor tart bővebb bemutatót a Cyberpunk 2077 újdonságairól, a CDPR Twitch csatornáján.

Ezt meg ki ne hagyd, ha röhögnél egy jót:

Napi poén: Austin Powers a Cyberpunk 2077-ben is igen kanos

×