A Rainbow Six Siege Year 8 Season 4 papíron meg sem jelent ma. A Ubisoft azonban hatalmasat hibázott, melynek több játékos is megitta a levét.

2023.11.28. – A Rainbow Six Siege fejlesztői már jó előre bejelentették, hogy november 12-én nagy leleplezésre készülnek. Ahogy azt sejteni lehetett, a Year 8 Season 4 került bemutatásra. Az Operation Deep Freeze több újdonságot is magával hoz majd, korábban az új pályára is vethettünk pillantást. Korábban megismerhettük az Operatort is. Tulajdonságait tekintve az Operator egy two-speed, two-health karakter. Tubarão-t a MPX Submachine Gun és a AR-15.50 Assault Rifle párosával vértezte fel a fejlesztői gárda.

A fejlesztők már akkor elárulták, hogy november utolsó napjaiban startolhat el a R6S új szezonja. A két hetes periódus nem meglepő, korábban is hasonló időablakokkal kalkulálhattak a játékosok. Jogosan várhatta tehát mindenki, hogy kedden szépen lefrissülnek a szerverek. A fejlesztők aztán kora délután megtörték a csendet egy Twitter bejegyzés keretein belül. Ebben szomorúan jelentették be, hogy a Year 8 Season 4 megjelenése csúszik egy egyelőre meg sem határozott időpontra. 

Az igazi káosz azonban csak ezután kezdődött a Rainbow Six Siege szerverein

Több felhasználó is váratlan Siege frissítéssel szembesült kedd késő délután. Az Xbox tulajdonosok voltak többségben, de néhány PC-s beszámoló is érkezett. A Ubisoft később megerősítette, hogy valóban a Year 8 Season 4 újdonságait tartalmazó frissítést kapták meg valamiért ezek a felhasználók. Természetesen a szerverek nem frissültek, hiszen csúszik a szezon, melynek köszönhetően az érintett játékosok játszani sem tudnak a játékkal. Az esti órákra sem sikerült teljes mértékben tisztázni a problémát, hatalmas káoszba fulladt a keddi nap a R6S rajongók számára. Ha nem működik nálad sem a játék, akkor bizony ez az ok állhat mögötte. Nagy eséllyel a szokásos kompenzáció sem marad majd el.

Végre elpasszolhatod a skineket is: jön a Rainbow Six Siege piactér

×